Komu je chystaná novela trestního zákona šitá na míru; že by americký velvyslanec Andrew Schapiro nepodpořit pochod Prague Pride v Praze jen tak z plezíru?

Ministerstvo spravedlnosti ČR v čele s ministrem Pelikánem a  jeho poradci totiž právě navrhli zatím nejvýraznější omezení svobody projevu; paragraf 355 Trestního zákoníku (40/2009 Sb.) zakazuje hanobení národa, jeho jazyka, rasy, etnické skupiny, politického přesvědčení a vyznání, nyní ovšem má být rozšířeno též o hanobení třídy, sexuální orientace a pohlavní identity… Nyní má toto vše schválit senát… Bože, ochraňuj Česko před islámsko-českou schizofrenií…

Komu je chystaná novela trestního zákona šitá na míru; že by americký velvyslanec Andrew Schapiro  v ČR nepodpořit pochod Prague Pride v Praze jen tak z plezíru, stejně jako se v Brně setkal s šéfem českých muslimů Alrawim…?

Za urážku lze prý považovat, i když někdo řekne: “buzeranti či buzna”, v mém nadčasovém případě stačilo ke zrušení mého blogu ještě před nabytím platnosti inkriminované novely, když jsem jen napsal, že ten a ten patří ke “čtyřprocentní menšině”… Jaký trest tedy asi stihne zvláštního lidského tvora Putnu, co urážkami nešetří a ještě si je napíše na transparent… Diví se někdo, že ho nechtěl prezident Zeman jmenovat profesorem…?

Mám, vážné obavy, že ministr Pelikán je už nyní schizofrenik, (doufám, že nejde o urážku a hanobení) nebo se to snaží hrát na obě strany, čímž si však koleduje o islámskou fatvu nebo o zastřelení za urážku Koránu. Vysvětlí snad českým šéfům Muslimských obcí, že za povolenou sexuální orientací je nutnost akceptovat homosexualitu, bisexualitu a asexualitu, jelikož v návaznosti na povinnosti vyplývající z členství v Evropské unii je dnes sexuální orientace chráněným diskriminačním důvodem. Rozšíření zmíneného paragrafu je zbytečné, copak někdo podněcuje k násilí a hanobení homosexuálů? Jsme snad málo tolerantní…?

Spíš bychom měli tlačit na české muslimy, aby byli ochotní chápat, že existuje určitá chráněná skupina osob, jejichž pohlavní, resp. genderová identifikace, kulantně řečeno, není zcela konformní s tím, co se očekává ve vztahu k pohlaví, které jim bylo přiřazeno při narození, což znamená, že někdo má penis jiná vagínu; jde prostě o lidi, jež se označují jako transsexuální či transgender, souhrnně také jako trans osoby…

Hotový Karel Poláček a jeho knížka “Bylo nás pět”, v níž se praví: My kluci, co spolu chodíme, pardon…mluvíme… Ministr kultury ČR Hermann a jeho přítel, někdejší komunista a udatný ateista Luděk Sekyra v USA; vedle sedící a tradičně spící kumpán kníže Karel Spáč I. V ministerské pozici a zvláště v kultuře by přece malo být zakotveno i právo na svobodu prjevu a slova, nebo snad ne…?

Americký velvyslanec Andrew Schapiro na pochodu Prague Pride v Praze (Zdroj: Facebook Velvyslanectví USA)

Thajští transsexuálové… Snímek Břetislav Olšer

Jsem z toho fakt jelen; na jedné straně chceme naplňovat tzv. barcelonský projekt EUROMED, jehož cílem je přilákat do roku 2050 do Evropy na 80 milionů muslimů, byť se to určitě se současnou  běženeckou invazí povede mnohem dřív, přitom na druhé straně, kdy už máme na starém kontinentu na tři miliony čerstvých běženců, převážně vyznavačů Alláha, přijdeme s dilema vskutku hrdelním.

Jak se to bude shodovat s jejich  islámskou vírou, která je svým islámským právem šaría opakem právě diskutované novely českého trestního práva? Jsem zásadně proti tomu, že islám homosexuály, bisexuály a prostě všechny ty, co nejsou pouze heterosexuály trestá; od kamenování, bičování až po trestání smrtí, ale copak to Pelikán neví…? Nebo jen rád provokuje a riskuje…? Proč to justiční utahování opasku? Chce být papežštější než sám papež…? Komu tím chce prospět? Že by v české zákulisní pražsko-kavárenské politice hráli homosexuálové až tak významnou roli…? http://www.rukojmi.cz/clanky/609-islamsti-vrazi-se-produciruji-po-praze-a-sobotka-si-dovoli-kritizovat-prezidenta-zemana

Komu je chystaná novela trestního zákona šitá na míru; že by americký velvyslanec Andrew Schapiro  v ČR nepodpořit pochod Prague Pride v Praze a v Brně se setkal s šéfem českých muslimů Alrawim jen tak z plezíru?

Lépe by ministr Pelikán udělal, kdyby místo zbytečných novel netrpěl muslimské menšině v Česku její excesy. Připomeňme si tedy, jak současný islám v Česku dodržuje výše uvedené znění zmíněných paragrafů. Šéf Muslimské unie v ČR Mohamed Abbas z Chartůmu v Súdánu třeba souhlasí s šaríí povoleným trestem kamenování, jelikož to prý napsal sám Alláh – svrchovaný pán veškerého tvorstva a Nejvýše Odpouštějící, jenž pravil: „kdo z vás je bez viny, ať hodí kamenem“. To je přece ono. (Opravdu to řekl Alláh…?) Lze však na počátku třetího tisíciletí omlouvat náboženství, které popravuje, seká ruce a kamenuje ženy pro nevěru, údajné čarodějnictví či odpadnutí od islámu? Česko sice není Súdán, avšak některé zákony bude mít, jak je vidět brzy stejné…

A dalším do islámské partičky je Muneeb Hassan Alrawi, pro změnu irácký obchodník, jenž u nás zastává post  předsedy Islámské nadace a Ústředí muslimských obcí v ČR; během svého kázání v brněnské mešitě totiž „vyzýval muslimy a muslimky, aby své děti učili nenávisti ke všemu nevěřícímu a zakázanému Alláhem a vyzývá je, aby s „láskou“ fyzicky trestali své děti, které nechtějí islám praktikovat, neboť tak to přikázal zakladatel islámu Mohammed…“ Co na to český zákon o ochraně rodiny a dětí…? Není to snad veřejné hanbení českých zákonů…?

Proč nepůsobí Alrawí ve službách muslimů v Norsku? Protože tam mají avantýry norského Barnevernet (obdoba českého OSPOD – orgánu sociálně právní ochrany dětí)… Každý zde může anonymně poslat „bekymringsmelding“, neboli „zprávu o znepokojení“. Třeba když rodič dítěti říká, že „stejně jsi budižkničemu“, nebo že roste pro kriminál, nesmí ho uhodit, aniž když vřeští jak pavián….

Naštěstí už byla u nás zrušena Sharia4Czechia (Šaría pro Česko), tedy internetová iniciativa, která veřejně působila v Česku mezi lety 2012 a 2015. Cílem této skupiny bylo šíření islámu a prosazování šaríe v luzích a hájích naší domoviny. Pokud by nedošlo k jejich zrušení, jistě by ospravedlňovali sebevražedné atentáty jako legitimní součást džihádu a pro čtyřprocentní menšiny neměli jiný trest než trest smrt. Tvrdí, že podle islámského práva šaría mj. neexistuje ani možnost znásilnění ženy jejím vlastním mužem… Opět rozpor – dle českých zákonů jde o trestný čin hanobení žen…

Abychom se zbavili naoko své schizofrenie a stali se napůll islámským právem šaría, budeme snad brojit proti Salmanu Rushdiem, co ve svých „Satanských verších“ těžce urážel Proroka pedofílií a obdržel za to fatvu, načež pro toho, kdo ho zavraždí je připravena odměna milionů USD. Zavřeme ho za to snad, až do Česka opět přijede na veletrh Svět knihy?

Budeme souhlasit s vraždou dvanácti karikaturistů týdeníku Charlie Hebdo za urážku islámu, jakož i s tím, že si německý satirik Jan Böhmermann vysloužil žalobu od tureckého prezidenta Erdogana, za jehož sexuální urážky ho čeká možná trest odnětí svobody na tři roky…? Všichni přece splňují literu zákona a trestu též dle připravované novely… Co podnětného by na to všechno asi řekl Zaorálek při svých jednáních na diplomatické úrovni v Německu, Turecku, Paříži či v New Yorku…?

Jak budeme ve své oficiální justiční schizofrenii reagovat, když byl šéfredaktor a zakladatel prvního bangladéšského časopisu pro homosexuály a lesbičky Roopbaan v Dháce rozsekán, jak včera uvedla BBC s odvoláním na policii? Při útoku byl ještě jeden člověk zabit a další zraněn… Budeme protestovat, abychom se hned na to omluvili Saúdské Arábii kvůli novému českému překladu románu Satanské verše indicko-britského autora Salmana Rushdieho, za což byl pokárán český velvyslanec v Riádu? Nebo. jak je to tedy s tou naší dvojakostí bude?  Budeme, nebo nebudeme trestat urážky dle novely trestního zákoníku, který do paragrafů 352, 355 a 356 přidává „třídu“, „sexuální orientaci“ či „pohlavní identitu“, když islám trestá homosexualitu smrtí?  http://www.rukojmi.cz/clanky/584-tak-uz-mate-co-jste-chteli-jaka-karikatura-nyni-bude-v-charlie-hebdo-pane-prezidente-hollande

Zakážeme kromě Main Kampfu bez vysvětlivek i předčítání překladu Chomejního spisku “Tahríre l-veláje”, v němž se mj. píše: “Je lepší pro dívku, když se provdá v takovém věku, aby začala menstruovat až v domě svého manžela, spíše než v domě svého otce. Každý otec, který provdá svou dceru tak mladou, bude mít trvalé místo v ráji. Toto nařízení vychází z příkladu života Proroka Mohameda, který si vzal za ženu Aišu, když jí bylo 6 let…” Budeme trpět v Česku na počátku třetího tisíciletí minoritní část populace, která bude souhlasit s kamenováním nevěrných žen a veřejně prohlašovat, že žena má poloviční hodnotu muže, jelikož menstruuje. Jakou hodnotu ženy mají ale mají  muži, když nedokáží porodit děcko…?

Budeme protestovat v RB OSN a chtít rezoluci, že je to proti naší novele, když od islámské revoluce v 1979 bylo v Íránu popraveno přes 4000 homosexuálů. Že v Saúdské Arábii zaměňují trest smrti za bičování, vězení nebo peněžitý trest a že alternativní tresty praktikují také v Bahrajnu, Kataru, Alžírsku nebo na Maledivách… Máme v Evropě milion běženců z Afriky, kde je homosexualita rovněž trestána vězením nebo peněžitým trestem v Keni, Angole, Ugandě, Mosambiku, Mauriciu nebo na Seychelských ostrovech. V Asii je trestná v Singapuru, Indii a Nepálu. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/401580-televize-odvysilala-sebevrazedny-utok-teroristy-v-parizske-kavarne.html

Jak se vypořádá česká novela trestního zákona a faktem, že gayové jsou také občas v islámských rodinách vražděni vlastními rodiči, jako varianta známých vražd ze cti, jejichž oběti jsou jinak převážně dívky, které si chtěly žít svůj život svobodně, tedy bez islámu…Totéž můžeme očekávat od případných muslimských běženců v Česku. Budeme s tím souhlasit, nebo se¨tomu bránit, jak nám bude kázat nový zákon?  Ale co na to asi prelát Halík, jenž tvrdí, že islám a jeho sůry tvoří mírumilovné náboženství?

Korán? Kdepak – má přes 150 tisíc slov – sto čtrnáct kapitol, šest tisíc dvě stě veršů, z nichž asi čtyři tisíce slov doporučuje laskavé chování k lidem bez rozdílu víry. To jsou necelá tři procenta. Ta zbylá jen podněcují k nenávisti vůči bezvěrcům. Korán neobsahuje jediný verš, jenž by chtěl soužití, přátelství a spolupráci s nemuslimy. A pak nepalte Korán a žijte v bludu, že mír se uzavírá pouze s nepřáteli… Korán je přece dle svého obsahu naprostým protikladem k českému právnímu řádu..

Víme, co vlastně chceme s tím totálním omezením svobody projevu? Vypařila se nám z našich churavých myslí pohádka o “Pyšné princezně”, kdy si švec ze smutného Půlnočního království musí zaběhnout zatančit a zazpívat do sousedního království krále Miroslava; ve smutném království je totiž zpívat zakázáno! Třeba si ministr Pelikán jednou povyskočí a přeběhne konečně někam, kde by si s chutí vymyslel to, co opravdu cítí, a ne to, za co je hojně placený… Než ho stihne fatva a smrt z rukou teroristů…

Kdo u nás hanobí svobodu vyznání než ten, kdo věří, že vše vyřčené Alláhem,  je svaté a nezpochybnitelné, třeba verš o „lehkém bití“ manželky; lehké bití je, když není přehnané, nezanechává stopy, nezlomí ruku, nezpůsobí krvácení, nezpůsobí smrt…tak to je “lehké bití“,,, Muž   přijde domů, žena se dívá na televizi, nepřipraví mu jídlo, tak co má muž asi dělat, než ji “lehce zbít/, je přece stvořená z křivého žebra… říká Alláh. navzdory českému zákonu proti domácímu násilí…

Zkrátka, škoda rány, která padne vedle… Ať žije novela paragrafu 355 Trestního zákoníku (40/2009 Sb.) a důsledná fatva… Proč to otálení? Nebylo by vhodnější zavést u nás bez okolků hned islámské právo šaría, stejně ho čeští muslimové dodržují…? Nebo je to jen snaha dát za vyučenou Bloku proti islámu a hlavně Konvičkovi, aby svoji nechtěnou pravdu neříkal nahlas a veřejně…?

Hlavní „osobnosti“ na níže připomenuté konferenci byli dle pozvánky poslanci Ivo Gabal (KDU-ČSL) a Helena Langšádlová (TOP09). Sekundoval jim pornoherec Jakub Janda, zastupující Evropské hodnoty a jeden z protagonistů novely o trestech mimo jiné za hanobení homosexuálů… Konečně je odhalována nahá pravda…

Inu, novela, co vylepšuje trest za hanobení národa a rasy o hanobení sexuální orientace, čímž je jen pokračováním pornograficko-estébáckých metod Gabalovců a spol., kteří se nedávno v poslanecké sněmovně sešli k jednání, jak v rámci svérázného pojetí svobody projevu a slova vyřadit z provozu nepohodlné autory nezávislých médií, aby se zabránilo proruské a pročínské propagandě…https://www.youtube.com/watch?v=WxCjj4U3Sgw

http://www.rukojmi.cz/clanky/1419-vymazali-mi-na-idnes-vsechny-blogy-zacala-nova-era-estebactvi-byt-babis-pry-nebyl-u-stb

http://www.rukojmi.cz/clanky/1462-pozaduji-okamzity-tvrdy-trest-vezeni-pro-novodobe-cenzory-a-tez-sefy-muslimskych-obci-v-cr-kteri-na-rozdil-od-konvicky-jiz-semleli-do-masokostni-moucky-nasi-svobodu-a-demokracii-kdyz-verejne-souhlasi-s-kamenovanim-lidi-a-bitim-deti

http://www.rukojmi.cz/clanky/1513-nemecko-bouri-po-rozhodnuti-vydat-satirika-jana-bohmermanna-soudu-za-urazku-tureckeho-prezidenta-erdogana-je-merkelova-na-minimu-sve-popularity-veri-ji-nyni-jen-45-procent-nemcu

http://www.rukojmi.cz/clanky/1500-tak-dlouho-si-skandinavci-hrali-na-milovniky-bezencu-az-se-ucho-utrhlo-a-ze-svedska-se-stala-evropska-metropole-znasilnovani

http://www.rukojmi.cz/clanky/1504-svoboda-projevu-satira-na-pranyri-rushdie-s-fatvou-a-hrozbou-smrti-charlie-hebdo-s-tuctem-popravenych-a-basnik-bohmermann-se-tremi-roky-vezeni

Izraelské osudy – Tisíc a jedna pravda ve Svaté zemi jako eKniha v elektronickém vydání na eReading.cz: (http://www.ereaddetail-knihy/izraelske-

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient