Jsem hrozný homo….

Protože různé comming outy jsou dneska velmi moderní, rozhodl jsem se jeden taky udělat. Jsem homo…FOB. Ano, patřím k té skupině naprostých primitivů, které je třeba z naší společnosti odstranit, jen se zatím neví, jak na to.   A kdy že mne ta homofobie postihla? Celkem nedávno, když se začaly politické lidskoprávní ziskovky hlasitě ozývat na téma adopcí a osvojování dětí homosexuály. Bylo to jako blesk z čistého nebe, temnota mne pohltila a jsem nenávratně ztracen.
Dříve jsem byl spořádaný a platný člen naší společnosti, klidně jsem si zašel na pizzu do hospody, kde to vedou dva teplouši – a představte si to – já se jich vůbec nebál! Klidně jsem jim podal ruku, povykládal si s nimi, dal si jejich výbornou pizzu beze strachu že bych se třeba mohl nakazit. A to není všechno! Dokonce jsem podporoval registrovaná partnerství. No, říkal jsem si, že když chtějí, tak proč by po sobě nemohli dědit, proč by nemohli mít právo znát zdravotní stav partnera, se kterým stejně tak jako tak žijou.  A pak přišly na řadu adopce. A teď je ze mne ta odporná lidská zrůda, které se říká homofob. Ne, nevypálil jsem tu teploušskoku pizzerii, ani jsem tam nepřestal chodit. Dokonce ani nejsem proti registrovanému partnerství. Jen jsem proti tomu, aby buzny a lesby mohli adoptovat děti. Mám k tomu hrozně primitivní důvody:
1) dříve homolobby argumentovala přirozeností v přírodě, když chtěla registrace. Jasně, to je argument, který beru. Ovšem teď se jim ten samý argument nehodí – homopáry v přírodě jaksi mládata nemají. A najednou je argument o přirozenosti/nepřirozenosti zcela primitivní, hloupý a homofobní. Přesto říkám: je to NEPŘIROZENÉ! Dítě má mít mámu a tátu. Tečka. Občas, když je jeden z rodičů extra trotl je lepší, když má jen mámu, nebo tátu. Ale na x příkladech ze svého okolí jasně vidím, že ač se jeden rodič snaží sebevíc, jiný svět druhého pohlaví tomu dítěti prostě chybí. A není to chyba toho rodiče – jsou to mnohdy úžasní lidé. TO NECHCI.
2) protože “pozitivní diskriminace” – v tom vidím velký problém. Homouši budou moct adoptovat děti a přijde situace, kdy bude na výběr, mezi hetero a homo párem. Komu se dá přednost? Pokud hetero páru, tak homolobby začne kvičet jak podsvinče HOMOFOBIE, DISKRIMINACE.. to úředník nechce, takže šupky hupky, mají ho ty teplé dupky… a hetero pár bude držet hubu a krok, protože těch se nikdo nezastane. TO NECHCI
3) lidskoprávní politické ziskovky přijdou o dojnou krávu. Težko se jim bude kvičet o diskriminaci homoušů, když budou moct v podstatě vše a ještě budou pozitivně diskriminovaní. Takže si budou hledat novou dojnou kravičku. A už nyní je směr jejich působení dost jasný a jsou i indicie, že se jím budou ubírat. Jsou to pedofilové. Někomu se to může zdát, jako totálně přitažené za vlasy, jako šílenost, zvrácenost – ehm, tak se zeptejte někoho, jak vnímali homouše před 50ti lety. A argumenty tady jsou: “proč kriminalizovat slušného spořádaného člověka, jen proto, že měl sex s osobou mladší, než je nějaká hranice. proč je ta hranice definovaná zrovna takhle? V holandsku je to 18, u nás 15 let – vidíte tu nesmyslnost? Když si užije s 15ti letou holkou u nás, bude vše o.k. v holandsku bude pedofil…. to je diskriminace.. a lidská práva.. a kecy kecy….. a penízky na boj proti diskriminaci opět potečou.  TO NECHCI.
No a protože kdokoliv kdo je proti jakémukoliv uvolnování “práv” homoušů je homofob, tak ano, JSEM HOMOFOB… a ten cumming out je hrozně příjemnej, příště se asi zase k něčemu přiznám.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient