Skluzavky a dětský smích

Skluzavky a dětský smích

Nejen k létu patří dětský smích. Vysoce kulturní společnost se prý pozná podle šťastného křiku a smíchu dětí. Kéž by jej u nás bylo co nejvíce! Nejšťastnější jsou děti venku. A k tomu jim nejvíce pomohou dětská hřiště a k nim patří i dětské skluzavky.

Dětské hřiště na zahradě

Postavte dětem domácí dětské hřiště na zahradě. Dejte dárek dětem i sobě. Dětské hřiště se skluzavkou může být jedním z těch nejlepších dárků pro celou rodinu. Rodiče vždy chtějí, aby si jejich děti hrály v pohodě a v bezpečí. Dát jim také místo, kde se budou jejich děti velmi dobře bavit. A zahrada u vašeho domu je tím ideálním místem. Máte je na očích a můžete se radovat spolu s nimi.

SKLUZAVKA Monkey´s Home Tobogán zelenáZdravý duševní vývoj dítěte podpořený hrou na čerstvém vzduchu je zaručený a nenahraditelný. Na tom se shodnou všichni odborníci. Klouzačka na zahradě, doplněná o krásný domeček, s houpačkou a různými sestavami bude vaše děti bavit. Pokud se chcete opravdu rozšoupnout a máte dostatek místa, vrhněte se do venkovní fitness neboli workouotové sestavy se cvičebními prvky. Ta je vhodná i pro odrostlejší děti. Nenechte je zahálet, ať se rozvíjí jejich svaly.

Od skluzavky k sestavám

Workoutová sestava - teensCo taková workoutová sestava zahrnuje? V nabídce jsou šplhací žebříky, bradla, cvičební lavice, hrazdy i stěny s horolezeckými úchyty. Materiál pro workoutová hřiště je kvalitní lepené smrkové dřevo nebo vysoce odolné akátovém dřevo.

Dlouhodobě nejoblíbenějším prvkem dětských hřišť jsou i podle studií dětské skluzavky a DĚTSKÝ DOMEČEK Monkey´s Home Davidzahradní houpačky. Pro malé stavitele hradů a pevností jsou zase vhodná dětská pískoviště. Všechny děti taky milují dětské domky, a pokud jsou odrostlejší, zvolte zahradní domky. Vzpomeňte si na svá dětská léta a na své bunkry a různé skrýše. Jé to byla doba! Vzpomínáte?

Dětské hřiště Herold Variant 150 D

Zajímá vás, kolik stojí zahradní houpačka? Cena houpaček se pohybuje od dvou do dvaceti tisíc. Tak zvažte, kolik za ni zaplatíte. Do čeho lepšího investovat než do bezpečnosti a smíchu našich dětí? Znáte lepší zvonivý zvuk, než je právě smích vlastních dětí či vnoučat? Tak se nechte inspirovat na Skluzavky.cz a pojměte svou zahradu kreativně. Vaše děti to určitě ocení.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient