Pískoviště na zahradu? Rozhodně ano! Ovšem jen to kvalitní a bezpečné

Na pískovišti jsme si hráli v dětství my, naši rodiče, a zabaví i naše děti. Vzhled a provedení mohou být různé. Plastová pískoviště se budou hodit na každou zahradu nebo terasu, potěší malé i větší děti, navíc se pohodlně udržují. Kdo neholduje kutilství a nechce herní prvky pro děti vyrábět svépomocí, určitě rád po této variantě sáhne. Ovšem kvalita 800700_001výrobků se různí a my bychom měli sáhnout po výrobku z nezávadného plastu, který nevybledne na sluníčku a splňuje všechny potřebné normy.

Americké výrobky Step2

K nejkvalitnějším na trhu patří pískoviště americké značky Step2, která u nás prodává firma StepTwo. V nabídce jsou i dětské zahradní domečky, nábytek, kuchyňky nebo třeba skluzavky. Vše dovedené k dokonalosti do nejmenších detailů, v sortimentu najdeme hračky pro kluky i holky, batolata i starší děti, na zahradu i do interiéru.

Praktický kryt udrží písek v čistotě

Pískoviště bychom měli umístit do prostoru tak, aby bylo na bezpečném místě a chráněno před přímým slunečním žárem. Jak udržet písek v čistotě? Ideální je pískoviště s krytem, file_2_2který uzavřete, jakmile si děti nehrají. Je to velmi praktické, vytvořené hrady a další dětská díla včetně všech náčiní jednoduše přiklopíte a druhý den je možno ve hře pokračovat plynule dál.

Pískoviště a bazének v jednom

Plastové pískoviště má jednodušší údržbu oproti dřevěné variantě, před zimou jej můžeme omýt a ve sklepě na nás počká do jarních měsíců. Díky pevnému dnu jej můžeme v horkých dnech přeměnit v malý dětský bazénem pro nejmladší caparty. Oceníme sedátka v rozích a velkou variabilitu tvarů, velikostí i barev. K nejoblíbenějším patří velké pískoviště Krab s krytem, které pojme až 136 kg písku. Krabí klepítka jsou uzpůsobena k sezení. Vyrábějí se i pískoviště se slunečníkem!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *