8 funkcí, 2 přístroje a váš krásnější vzhled

Stres, smog, sluneční paprsky, práce a mnoho ostatních faktorů se každý den podepisuje na našem vzhledu. Chce-li člověk vypadat zdravě a svěže, musí péči o svůj zevnějšek věnovat náležitou pozornost. Zejména ženy utrácí v honbě za perfektním lookem i tisíce korun měsíčně v kosmetických salonech. Vůbec ale nemusí. Efektní péči nabízí i speciální domácí přístroje, které se dají pořídit za velmi přívětivou cenu. Jaké to jsou a proč je doma mít?Multikosmetický přístroj

Nexon Beauty 5v1 pomůže s péčí o pokožku obličeje

Pokožka je velice citlivá na působení vnějšího okolí. Je třeba se jí věnovat každý den, na což ale mnohdy nezbývá čas. Nový přístroj Nexon Beauty 5v1 každodenní péči přemění v rychlou proceduru, jejímž výsledkem je mladistvý vzhled. Jak je to možné? Přístroj má 5 vyměnitelných hlavic, z nichž každá nabízí vysoký efekt. Ženy jistě ocení epilátor na obličej, který dokáže citlivě odstranit i jemné chloupky o délce od 0,005 cm. Druhá hlavice umí provést hloubkovou masáž obličeje. Ta je extrémně důležitá, protože při masáži dochází k optimálnímu prokrvení pokožky a tím ke zlepšení její celkové kondice. Třetí hlavicí je dámský holící strojek. Díky důmyslnému tvaru si lehce oholíte i problematické partie. Má také hlavici pro čištění pleti. Konečně se zbavíte usazených nečistot a vaše pleť bude zářit zdravím. Pátou hlavicí je bruska na paty s unikátním brusným válečkem s rotací 360°.

Nexon Nail 3v1 a vaše dokonalé nehty

Ruce jsou částí těla, která je vlastně permanentně vystavena očím ostatních. Neupravené nehty jsou odpudivé a vypovídají o vás, že o sebe příliš nepečujete. Díky přístroji Nexon Nail 3v1 udržíte perfektní vzhled nehtů velice snadno. Má 3 součásti:Nexon Nail 3v1

Rychle a snadno s nimi vymodelujete kýžený tvar nehtů a současně je vyleštíte, takže nebudete muset používat ani lak na nehty a vaše ruce budou nádherně upravené!

Výhodná koupě

Přístroje nabízí xantea.cz. E-shop se specializuje na nabídku kvalitní kosmetiky a dalších potřeb, včetně populární kosmetiky z Anglie. Výhodou nákupu zde je doprava zdarma při útratě nad 1500 Kč a možnost vyzvednutí zboží na více než 130 odběrných místech.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient