Anglicky snadno a rychle? Víme jak na to!

Ať už řešíte nedostatek času na učení, to, že nemůžete na lekce dojíždět, minimální pokroky i přes vaši usilovnou snahu, strach z konverzace v cizím jazyce či cokoli jiného, je tu pro vás nová metoda výuky angličtiny, která vám pomůže všechny bloky odbourat.

Potřebujete jen telefonamerican-1209605_960_720[1]

Výuka angličtiny po telefonu se ukázala být překvapivě účinnou metodou s obrovskými a rychlými výsledky, takže z vás brzy opadne stres a výuka vás bude bavit jako dosud nikdy. Proč právě telefon? Svoji lekci můžete dostat kdekoli: doma, v kanceláři, v autě, v Česku i v zahraničí. Časové rozmezí, kdy budou lekce probíhat, si volíte sami podle vlastních potřeb a v průběhu kurzu není problém je změnit. Pět až osm minut denně zvládne konverzovat po telefonu každý. Lektor vám bude pomáhat, abyste se cítili příjemně. Nejde o to vás nachytat u toho, co neumíte, ale odbourat vaše obavy z rozhovoru, rozšiřovat vaši slovní zásobu a procvičovat s vámi zcela přirozeně gramatiku. Každý den vám zavolá jiný lektor. Bude jinak intonovat, mít jiný přízvuk. Po takové přípravě vás v budoucnu už nic nezaskočí.

Krátce – individuálně – intenzivně – s podporou na webu

Sekretářka, Kancelář, Odbyt, Telefonie, VoláníVýuka angličtiny po telefonu se ukázal být dvakrát rychlejší oproti jiným výukovým metodám. Strávíte tak nad učením méně času.  Váš lektor se v daném okamžiku věnuje jen a jen vám. Vnímá vaše potřeby a přizpůsobuje jim vaši výuku. Kurzy probíhají každý všední den. Jsou tak velmi intenzivní, a proto přinášejí rychlé výsledky. Žádnou jinou metodou se nenaučíte anglicky tak rychle za tak málo vynaloženého času.

Tuto formu výuky angličtiny můžeme nazvat angličtinou online. Probíhá prostřednictvím telefonu, ale získáváte i studentský účet na webu, kde naleznete informace o vašich výsledcích, gramatiku, testy a cvičení.

I mistři se učí

19841-janskar1
Foto zdroj: Fotolittera

Ačkoli jde o novou metodu výuky angličtiny, už si ji vyzkoušela řada lidí. Mezi nimi i známí umělci a úspěšní sportovci. Mistr České republiky pro rok 2011 v závodech na horských kolech a olympionik Jan Škarnitzl  se díky výhře ve svém posledním závodě před olympiádou v Harrachově stal jedním z nových studentů, kteří budou anglický jazyk pilovat právě po telefonu.

Chcete se výrazně zlepšit a posunout v ovládnutí anglického jazyka? Neváhejte a zkuste to!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient