Jak bude vypadat vaše vysněná svatba?

Téměř každá žena by chtěla na své svatbě zažít překrásnou atmosféru někde venku. Hrady, zámky a zahradní altánky mají své kouzlo a právě teď je pro svatby tohoto typu ideální chvíle. Počasí je dostatečně teplé na to, aby svatebčanům venku nebyla zima, a zároveň už není moc velké horko, aby se venku rozpouštělo cukroví.bouquet-1246307_960_720

Přesně takovou kouzelnou svatbu, která je popsána výše, je možné zažít v pražském hotelu Čertousy ***. Svatba v Praze dostane venkovský nádech, protože v obrovské hotelové zahradě se nachází kromě jiného také svatební altánek, rybník s ostrůvkem a vodními živočichy, pravý vinný sklípek, terasy a zámecký objekt.

V hotelu pořádají svatby na klíč, takže se s novomanžely předem domluví a následně se o veškerou organizaci postarají. Naaranžují květiny a výzdobu laděnou do dohodnuté barvy, rezervují termín obřadu na úřadě MČ Praha 20 a přichystají svatební tabuli. Svatební hostina Praha může probíhat na venkovních terasách, v sále, restauraci či vinném sklípku.

Novomanželé se navíc mohou projet v kočáru s koňským spřežením nebo na loďce. Darem od hotelu dostanou noc v novomanželském apartmá s možností snídaně na pokoj. Opravdu jako v pohádce.

Akce všeho druhu

Pokud se zrovna neplánujete vdávat či ženit, v hotelu Čertousy *** si můžete naplánovat nějakou jinou akci. Například dětská oslava narozenin Praha v jejich podání určitě stojí za to. A jestli nejste místní, nic vám nebrání strávit zde třeba celý víkend i s ubytováním. restaurant-449952_960_720Takový výlet do Prahy bude určitě nezapomenutelným zážitkem pro celou rodinu. Restaurace Praha 9 potěší vaše chuťové buňky a o zábavu se postarají nedaleká motokárová hala nebo golfový rezort.

Do Horních Počernic je možné se vydat i s firmou. Zdejší konferenční prostory Praha jsou jako dělané pro semináře, přednášky, školení atd. Atmosféra hotelu je však vhodná i pro méně seriózní firemní akce Praha, jakými jsou teambuilding nebo vánoční večírky.

Do Vánoc je sice ještě daleko, ale počet krásných teplých a slunečných dnů se rychle snižuje. Proto neváhejte, chcete-li zažít překrásnou oslavu na zahradě, zbývá posledních pár příležitostí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient