Nechte se sociálně vyloučit, budete na tom lépe

Nechte se sociálně vyloučit, budete na tom lépe

Pokud začnete pronikat do absurdity našeho sociálního systému, budete potřebovat kyblík, do kterého se dá pohodlně zvracet. Chování společnosti 21. století nemá absolutně nic společného se zdravým rozumem a člověkem rozumným.

Absurdita na ,,Entou“

Víte, zda je lepší spořádaně chodit do práce, vydělávat, odvádět daně, nebýt trestaný, nebýt alkoholik a nebrat drogy nebo nikdy ani nezačít pracovat, žít ze sociálních dávek, dlužit na nájemném a všude, kam se podíváte, mít bohatou kriminální minulost a problémy se závislostmi na kde čem?

Přirozeně by asi většina našich obyvatel odpověděla, že první možnost je ta správná. Jde o zdánlivě jednoduchou otázku. Pusťte se ale do pranice s marxisty u moci na místní úrovni. Mají neukojitelnou potřebu vládnout a řídit životy všem lidem. Brno a hnutí Žít Brno o tom ví své.drogy2Sociální inženýři trpí chorobou nesnášenlivostí na lidi, kteří jsou zodpovědní a umí se o sebe postarat sami. Tito lidé je totiž nevolí, takže je logicky nepotřebují. Vytvořili novou elitu ze sociálně vyloučených občanů.

Jde o osoby, které žijí v sociálně vyloučených lokalitách a jejich okolí. Zahrnuje děti, žáky a veškerou mládež, ohroženou školním neúspěchem a zejména o jejich rodiče. Tedy o národnostní menšiny, etnické menšiny a cizince, osoby ohrožené jakoukoliv závislostí nebo lidi už závislé na různých návykových látkách. Zahrnuji i osoby, které opouští ústavní zařízení, náhradní rodinnou péči anebo různá zařízení pro výkon trestu. Dále pachatele trestných činů, všemožné oběti a osoby nacházející se v jejich bezprostředním blízkém okolí.

Jak vypadá praxe?

Občanům, jenž by logicky v normálně fungující společnosti měli tedy žít tak, jak si zaslouží, neboť jak si kdo ustele, tak si i lehne, rozdávají bonusy. Tak třeba městské byty zadarmo a také investují stamiliony korun do programů určených na jejich podporu. Jedná se o částku 800 milionů korun, která odchází na bydlení, kulturní aktivity, dětem se platí kroužky a dokonce se i z veřejných peněz podporují kriminálníci, kteří se opakovaně vrací z vězení a podporují se i celé jejich rodiny.

Nutno dodat, že jde o peníze, na které my tuctoví a naivní spořádaní lidé, kteří dřou do úmoru i 16 hodin denně, aby zaplatili náklady na bydlení, obživu a školní pomůcky včetně školních obědů a pokud to zvládneme, tak i nějakého toho zájmového kroužku. Náš sociální systém je naprosto postavený na hlavu a my to tiše tolerujeme, držíme pusu a makáme dál.

Jak o nás bylo řečeno za okupace: Češi jsou cyklisti, nahoře se hrbí a dole šlapou.

Strategický plán

Šílenost neomarxistických snů uvedených do praxe tedy nezná mezí. Tato fakta jsou popsána v dokumentu jménem Strategický plán sociálního začleňování pro roky 2016 až 2019, který vypracovalo zmíněné hnutí Žít Brno a následně to i schválilo na jaře naše brněnské zastupitelstvo, tedy konkrétně koalice ANO, Žít Brno, KDU-ČSL a Strana zelených. Dokument má rozsah 183 stran a jeho přečtení vyžaduje nejen notnou dávku trpělivosti, ale i velmi pevné nervy.

Zmíněný kyblík na zvratky se vám bude hodit. Také doporučuji boxovací pytel na odstranění návalů vzteku a bezmocnosti. Pokud se rozhodnete tu snůšku neuvěřitelných schválených blábolů zapít, možná se pomalu dostanete mezi vyvolené sociálně vyloučené a začne se vám také blýskat na lepší časy.drogy1

Zajímalo by mě, zda všichni zastupitelé tento vskutku neuvěřitelný a obsáhlý dokument přečetli a zda jsou si vědomi toho, co schválili. Nás spořádané občany tak uvrhli do role otroků a nevolníků, živících ty, jenž by si měli lehnout, jak si ustlali.

Jedná se o věci, které ve skutečné praxi znamenají také skutečnou hrozbu pro zdravý vývoj společnosti. My nejsme zdravá společnost, neboť toto je pravým důkazem našeho úpadku. Vrchní ideolog hnutí Žít Brno Martin Freund již své šílené plány naprosto v klidu uskutečňuje na úkor nás všech. Podle vzoru, máš-li peníze, koupíš si všechny, jsou naše těžce odvedené daně investovány místo do zajištění důstojného stáří a důchodového systému, podpory matek samoživitelek, zdravotnictví a kvality vzdělání (nikoliv školství, což je podstatný rozdíl) vyhazovány oknem.

V oblasti bydlení již prvních 50 rodin stálých neplatičů dlužících desítky tisíc korun na nájemném dostalo přednostně obecní byty. Jedná se o lukrativní lokality, třeba ulice Černopolní, kde stojí světoznámá vila Tugendhat.

Absurdnost dokládá fakt, že v Brně bylo k 30. 6. letošního roku celkem 6 643 žadatelů o byt. Hlavní podmínkou pro možnost ucházet se o byt byla právě jejich bezdlužnost vůči městu. No není to paradox? Je to dvojí metr. Jedno z nejvíce užívaných socialistických zaklínadel jsou přece “rovné příležitosti”!

drogyAby toho nebylo málo, pouze rozdat byty a platit za nepřizpůsobivé lidi nájem, vůbec nestačí. Šílenost nezná mezí. Zabřednete-li do plánu, počítá se například s “nákupem bytů pro účely sociálního bydlení osob ohrožených závislostmi, tedy 15 bytů za 33 milionů korun”. Z toho plyne ponaučení, neplaťte dluhy a ještě navíc chlastejte a fetujte co hrdlo ráčí, jako odměnu dostanete k dispozici zbrusu nový byt v hodnotě 2 miliony korun. No nestojí to za zvážení?

Dohled nad novými nájemníky nás daňové poplatníky přijde pěkně draho. Pracovníci budou zjišťovat, jak se našim váženým neplatícím a závislým občanům v nových bytech líbí. Suma sumárum na to padne 11,5 milionů korun. Takto zní slova v projektu “realizace a vyhodnocení projektu sociálního bydlení pro osoby ohrožené závislostmi 15 domácností/ 25 osob 11.584.000 Kč”.

A to jsme teprve u bydlení. 10 milionů korun z veřejných peněz bude podporovat kriminálníci neboli “integrační aktivity pro osoby vykonávající alternativní typ trestu, osoby po návratu z výkonu trestu nebo osoby žijící rizikovým způsobem života”. Těchto jedinců je 470.

A máme tady aktivity dětí ze sociálně vyloučených rodin a projekt “Začlenění co nejvyššího počtu dětí do předškolního vzdělávání ve věku od 3 let” a “práce s rodinami: vzdělávání rodiny, posilování rodičovských kompetencí, motivace rodiny ke vzdělávání”, zde zase investujeme 7,1 milionů korun a to na začlenění 36 dětí a žáků. Začlenění jednoho dítěte nás bude stát 200 000 korun, které budou rodiče motivovat k tomu, aby se s ním doma učili. No tak to je opravdu motivace! Všichni ale víme, že k tomu nedojde. Podle přísloví lehce nabyl, lehce pozbyl, pokud tito lidé nezakusí, jaké je to vydělat si na skývu chleba, nikdy pracovat nebudou!

Strategický plán sociálního začleňování pro roky 2016 až 2019 zahrnuje podporu zaměstnanosti zmíněných skupin obyvatel, kulturní vyžití a boj proti jejich negativnímu vnímání majoritní společností. Zde mám jednu otázku: My jim cpeme peníze horem spodem a oni nás vnímají negativně? Zajdu si asi na vyšetření a nechám si potvrdit, že mám v hlavě mozek, protože tohle mi hlava fakt nebere. Mohl by mě prosím taky někdo podpořit, abych unesla tu snůšku sraček?

Neziskové společnosti nejednají z dobré vůle, ale za královskou odměnu. Pilotní testování rychlého zabydlení a položka “Předprojektová příprava, konzultační, poradenské a právní služby” je poskytnuta ve výši 22,568 milionů korun. A máme tady přerozdělování a porcování. 39,61 % připadne statutárnímu městu Brnu, 31,67 % Ostravské univerzitě a 28,72 % IQ Roma servis, která je partnerem celého projektu ve výši 800 milionů korun a bude z něj tedy čerpat desítky milionů korun.

Kde je tedy motivace?

Motivace pro nás pracující. Pro naše děti. Pro nadané, kteří nemají na to, aby uspěli a proto zdrhají ve velkém do zahraničí. Motivace pro pracující spořádané rodiny, které by měli rodit více dětí, aby se nám všeobecné IQ začalo pomalu zvedat. Ono to ale nevypadá na obrat k lepšímu, že?

Chudí lidé, lidé, kteří se vlastním přičiněním nebo shodou okolností dostali na okraj bezdspolečnosti, zde byli vždy a vždy zde i budou. Budou zde i lidé, kteří nastaví pomocnou ruku. Ale mělo by to být pouze dobrovolně. Neziskové organizace mají své peníze získávat od dárců a pomocí svých aktivit.

To my, majoritní společnost jsme ti utiskovaní a zašlapávaní do bahna. To naše děti necítí potřebu být národnostně spjati s naší zemí. A toto je ten důvod. Pokud si vláda a společnost neváží vlastních jedinců, ze kterých žije, nezaslouží si ani úctu.

Co je to za zřízení ve kterém žijeme?

Pouze si myslíme, že jsme vyspělá společnost. Naše omezenost se projevuje skrytě. Dál budeme ze strhanými tvářemi jezdit do práce a z práce a necháme se ovládat? Naši majoritní společnost to nezajímá a to je smutné. Vidím to ve svém okolí. Kolik ještě našich peněz přibude do takovýchto plánů, začneme-li přijímat uprchlíky? Český národe, zvedni zadky ze svých židlí a vol ty, jenž ve vládě ještě nebyli. Vyměň je svým hlasem. Spoj se a bojuj! A bude-li to nutné, vyjdi do ulic!

Zdroj:

JÁ JSEM SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝ, KDO JE VÍC

Strategický plán sociálního začleňování města

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient