Vybavení do menších koupelen

Koupelna je místem, které každý z nás navštíví několikrát denně. Proto by její vzhled a uspořádání měly být pro nás co nejpříjemnější a splňovat i naše požadavky na funkčnost a praktičnost. Ani do starých panelákových bytů či novostaveb, kde na koupelnu nezbylo příliš mnoho prostoru, už není v dnešní době žádným problémem pořídit krásné a vhodné vybavení.P1065-300x300

Vana, nebo sprcha?

Pokud rádi a často relaxujete ve vaně s horkou vodou, ale občas se potřebujete rychle osprchovat bez toho, že by kolem vás byla potopa, pořiďte si vanovou zástěnu. Krásné vanové zástěny v moderním designu se hodí jak pro panelákové byty, tak pro rodinné domy. Vybírat si můžete z různých materiálů i provedení. Snadná EXCLUSIVE massage FLAT Arttec Hydro a air masážní rohová akrylátová vanainstalace i manipulace a jednoduchá údržba – to jsou přednosti vanových zástěn.

Sprchové dveře a sprchové zástěny jsou velice důležitou pomůckou zejména při modernizaci vaší koupelny. Také zde je na výběr z mnoha druhů, velikostí a motivů dveří. Dokážou odolat tlaku, nárazu i různým teplotním změnám. Oceníte zejména snadnou instalaci, nízkou cenu a jednoduchou údržbu.

Rádi se sprchujete? Chcete ušetřit za vodu? Vyberte si sprchový box! Už žádné vrtání do
stěny a vyrovnávání zdí. Sprchové kabiny jsou konstruované jako samostatně stojící boxy. V nabídce naleznete krásně designově propracované sprchové boxy, které se hodí do dvere-moderno-siroke-300x200nových moderních koupelen v domě i do zrekonstruovaných panelových bytů. Vyberete si velikost, která zapadne do vaší koupelny. Některé boxy jsou také vhodné do kontejnerů, montovaných staveb a dalších mobilních budov.

Jste náročnější zákazník? Milujete masáže? Pak si pořiďte sprchový masážní box. Seženete je v různých velikostech, tvarech i výbavě. Existují i masážní boxy s parním generátorem, takže se vaše koupelna promění v soukromé parní lázně. Masážní boxy mají minimální požadavky na prostor a jsou nenáročné na stavební přípravu.

Ušetříte místo

Ať už si pro svoji koupelnu vyberete kterékoli z těchto řešení, každé z nich šetří místo a poskytne dostatek prostoru pro všechny věci, které do koupelny patří. Záleží jen na vašem vkusu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *