VÝROBA KARET

VÝROBA KARET

Začalo to sice o poznání dříve jinými verzemi z různých materiálů, nicméně plastové karty jako takové jsou tu s námi zatím pouhá tři desetiletí. U těch úplně prvních karet se používal klasický papír a dokonce i kov. Základním materiálem současnosti je PVC (ABS se používá hlavně kvůli šetrnosti vůči životnímu prostředí), které především lze velmi kvalitně potisknout a je dostatečně pevné. Vadí mu jen extrémní teploty. Takže na dovolenou do Antarktidy byste si kartičku brát neměli, protože hrozí, že pokud ji zapomenete venku, pravděpodobně o ni přijdete.

Karty z PVC můžeme opatřit veškerými způsoby personalizace, to znamená textovou i obrazovou v podobě fotografie nebo inteligencí. Mezi oblíbené způsoby patří vedle čipu také magnetický proužek. Svůj původ mají magnetické karty v 70. letech dvacátého století. Mezi jejich klady patří hlavně nízká pořizovací cena. Chránit je musíte před vlivem nečistot i účinku magnetického pole a rovněž se nedoporučuje kartu vystavovat působení domácích mazlíčků a jiných živelních pohrom.Podnikání, Karty, Úvěr, Má Dáti, Žena, Financí, Děvče

Najdou uplatnění coby karty pro zákazníky i zaměstnance. Jestli mohou být užitečné také pro vás, je načase vážně přemýšlet o jejich pořízení. A kdo vám pomůže? Rozhodně nebudete potřebovat tři oříšky nebo podobné rekvizity. Výrobu karet nejen magnetických pro vás zařídí 4card. Zdá se vám, že téměř každý, kdo dokáže zapnout tiskárnu, se pustil do výroby karet? Tak proč zrovna my? Především jsme přímými výrobci. Což znamená hodně především pro naše klienty. Umožní nám to odvádět kvalitní práci za rozumnou cenu a v krátkém časovém horizontu. Drobné zakázky zvládneme do jednoho dne, případně i za kratší čas. U objednávek nad tisíc a více kusů svůj úkol zpravidla vyplníme do dvou dnů. A navíc vám dodáme zdarma vzorek produktu.

Zachováte-li nám věrnost a budete se pravidelně vracet, samozřejmě nás tím potěšíte. Ale potěšíte tím i sebe, protože se vám podaří nepropásnout řadu zajímavých akcí, které pořádáme. Můžete se tak dostat i k dalším slevám.

Sleva má totiž pozoruhodnou moc a nutí nás občas dělat i velmi iracionální rozhodnutí. Vážně potřebujete rýžovar, když ten starý ještě funguje, a navíc rýži nejíte, třetí pár červených lodiček nebo sadu forem na cukroví ve tvaru zvířátek (vy držíte dietu, manžel je diabetik a dětem už dávno není pět)? Otázka ceny s námi dokáže učiněné divy. Takže sledovat náš web nebo aktivitu na sociálních sítích se vám zkrátka vyplatí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient