Vytvořte si krásné zdi podle vlastních představ

Pryč jsou ty časy, kdy vrcholem dekorace na stěnách byl váleček na nějakém barevném podkladu nebo pod pultem sehnaná tapeta. Naštěstí! Možností, jak odekorovat zeď, výrazně přibylo a stále přibývá. Moderní a čím dál tím více oblíbenou formou jsou samolepky na zeď.

Nízká cena, snadná aplikace, vlastní rozměrČtyřlístek (1812)

Proč právě samolepky? Jedním z nejdůležitějších faktorů může být cena. Za málo peněz hodně muziky. Stačí si vybrat za pár korun tu správnou nálepku na zeď a váš prostor dostane hned jiný náboj. Lepení samolepek přitom vůbec není složité. Poradí si s ním i průměrně zručný kutil a pro aplikaci není třeba si pořizovat žádné speciální pomůcky. Chcete vlastní rozměr? Žádný problém. Samolepky se vyrábějí na zakázku, takže si zákazník může vyžádat přesně ten rozměr, jaký potřebuje.

Prostor, barvy, motivy

Na trhu je obrovský výběr různých motivů v desítkách barevných možností, záleží jen na vás, kterou místnost a jakým způsobem budete chtít oživit. Jako první asi většinu lidí napadne dětský pokoj. V nabídce pro děti už najdete více než jen zvířátka, kytičky a víly. Známé pohádkové postavy pro menší děti nebo sportovní motivy pro ty větší už existují v tolika variantách, že si vyberete opravdu pro každé z nich.

Dětský pokoj je sice klasika, ale v dnešní době tím nabídka rozhodně nekončí. Haly, předsíně, obývací pokoje, kuchyně, jídelny, ložnice, koupelny… Vymyslete si místo, jaké chcete, určitě do něj vhodnou samolepku vyberete.

Květinky samolepka (1525)Díky široké nabídce motivů jsou oblíbené i samolepky na stěnu do pracovny. Abstraktní motivy, etno motivy, známé osobnosti, mapy nebo nápisy, to jsou tipy, co vybrat. Zákazníci si rádi pořizují samolepky, na nichž jsou zobrazeny budovy a známá místa. Je příjemné se při pohledu na zeď odreagovat a v myšlenkách se vrátit do míst, kde nám bylo dobře, nebo se ocitnout tam, kam bychom si jednou rádi zajeli. Je libo Paříž, Londýn, New York, nebo chcete raději na hory?

Samolepicí dekorace na zeď jsou dnes v kurzu, protože dokážou zkrášlit a oživit každý prostor a dodat mu originální vzhled a šmrnc.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient