Česká kuchyně rozhodně není na odpis

Musím se přiznat, že jsem gurmán, a hned tak nějaké jídlo nepochválím. Přešel jsem si obdobím italským, francouzským, balkánským, indickým i čínským, a přesto, že jsem ochutnal skutečné speciality těchto kuchyní, nestydím se být Čechem a stát si za tím, že česká kuchyně nemá chybu. Její omáčky i knedlíky nemají ve světě konkurenci. A že nejsou zdravé? To je přece nesmysl! Když se jí s mírou, svíčková s knedlíkem a ani pečený bůček vás jednou za čas rozhodně nezabijí.

Kde ochutnat speciality české kuchyně?

Máte chuť na domácí českou kuchyni jako od babičky nebo od maminky? Ne vždy jsou tyto skvělé kuchařky a jejich kuchyně po ruce a navíc, z času na čas si přece každý z nás rád vyrazí za klasikou do hospody. S přítelkyní, s přáteli, ale i s rodinou. Na speciality české kuchyně stojí za to zajít do Pivovarského domu Chýně. Příjemná restaurace vám nabídne mnoho světových specialit a mezi nimi i unikátně chutnající klasiku české kuchyně. Co se dnes vlastně do ní počítá? Samozřejmě nesmí chybět svíčková na smetaně s houskovými knedlíky, uzená krkovička s bramborovými knedlíky a zelím, ale i pečená vepřová plec se zelím a houskovými knedlíky. Do českého jídelníčku patří Cmunda po Kaplicku nebo guláš. Ten si v Pivovarském domě dáte pod názvem Pivovarský guláš.

No a na co nezapomenout? Rozhodně na to, že k dobré české kuchyni, patří dobré české pivo. A ani to v Pivovarském domě v Chýni nechybí.

Do Pivovarského domů si nemusíte vyrazit jenom na příjemný oběd nebo večeři. V rámci svých služeb nabízí rovněž ubytování, ale i pořádání větších akcí, jako jsou firemní sešlosti nebo třeba svatby a jiné rodinné oslavy. Zkuste si je tentokrát užít takzvaně „po česku“ – s úžasným českým jídlem. Speciality české kuchyně nezklamou ani na honosných oslavách. Zejména, když se o ně postará kuchař, který to umí. A v Pivovarském domě takového mají.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient