Nosit mobil naostro nebo použít pouzdro na mobil?

Už se vám to taky stalo? Spěcháte a váš mobil vám prostě vypadne z ruky. Než se nadějete, letí k zemi. Nebo ho zasunete do kapsy společně s klíči a přes celý displej se objeví škrábanec jako hrom. Ať máte HTC, Huawei, Lenovo, Samsung nebo slavný Apple, určitě řešíte, jestli ,,s“ nebo ,,bez“.kryt na mobil

iPhone a ochrana kryty

Jako příklad si vezmeme třeba Jablíčkáře. Své miláčky, na které si těžce našetřili, chrání jako oko v hlavě. Na co je vlastně ochranný obal? Jednak je váš úžasný iPhone pod ochranou a úžasný designový obal je ochranou pro iPhone.

Pamatujete si ještě tu slastnou chvíli, kdy jste svůj iPhone poprvé vyndali z krabice? Nádherný, lehký a příjemný na dotek. Tak proč jej vlastně zakrývat a použít pouzdro na mobil? V každém případě pro pocit bezpečí. Váš mobil bude pod patřičnou ochranou před poškozením. Nebudete muset neustále řešit výměnu displeje nebo zadního skla. Kryty na mobil, obaly nebo alespoň Bumper, poskytuje ochranu proti škrábancům, které způsobí jakýkoliv tvrdý povrch.

Co dělat, aby se zadní strana iPhonu neškrábala a telefon nezměnil velikost ani pořádně neztloustnul? Obaly na mobily zakryjí převážnou část designu, pro který jste si iPhone koupili. Dají se ale najít pořádně luxusní a vymazlené kousky. Používáte ale dock pro iPhone? Při něm je totiž nutné telefon z obalu vyndat, než dojde ke spojení. Je třeba to brát v úvahu.

Co takhle obal, tedy takzvaná ponožka? Čeká vás sice dvojí vytahování telefonu, tedy z kapsy a z obalu, ale je to jednoduché a rychlé. Dále jsou zde Gelaskiny. Na zadní straně telefonu můžete mít pěkný motiv nebo obrázek podle svého výběru. Pokud ale chcete mít prostě jen čistý telefon, ale přece jenom si nedovedete představit, že byste o svého miláčka přišli, nebo se mu cokoliv stalo, zkuste jej mít alespoň částečně chráněný. Co třeba průhledná folie nebo tvrzené sklo?

iPhone bez škrábancůbab75a6d0a8368cd6a230f1

Máte svůj iPhone v otevíracím pouzdře? V takovém, které není připevněno na telefon? Pokud ano, potřebujete folii nebo tvrzené sklo. S ní se iPhone stále vejde do pouzdra a bez bázně jej můžete položit kamkoliv i bez obalu. Kdykoliv bude váš telefon plně k dispozici a můžete jej zvednout. Na zadní stranu v klidu můžete nalepit folii či tvrzené sklo a zadní sklo bude chráněno.

Pořádně měřte a volte, aby folie nezakrývala fotoaparát a plocha s oblíbeným jablíčkem vám nezůstala skryta. On je totiž iPhone pěkně rozmazlená citlivka. Jakákoliv ochrana při pokládání iPhone na stůl je dobrá. I na stole stačí pár smítek či drobků a záda iPhone se při manipulaci během chvilky poškrábou. S folií to prostě schytá ona, nikoliv váš zamilovaný telefon.

S pouzdrem či bez

Na iPhone bez obalu si rychle zvyknete. Je to pohodlnější a příjemnější. iPhony si kupujeme pro ten pocit držení samotného telefonu. Folie nebo tvrzené sklo se sice postupem času poškrábe, ale pořád lepší vyměnit folii než telefon. Je-li ale obava o vaše zamilované Jablíčko velká, co takhle vsadit na designová pouzdra na mobil. Splní tak více, než jen ochranou funkci. Pokud zvolíte kvalitní materiály, jako třeba pravá kůže, můžete se ještě navrch pochlubit doplňkem, který zapůsobí na vaše okolí. Kožený obal na mobil má unikátní design, dlouhou životnost a navíc poskytne ochranu před vnějším mechanickým poškozením. Takový obal je pak sázkou na jistotu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *