Odreagujte se u filmu

Letní prázdniny jsou sice u konce, to ale neznamená, že si nemůžete koupit nějaký zajímavý film pro sebe. Děti určitě dostaly nějaké pěkné příběhy nebo pohádky na DVD už během prázdnin, tak teď je řada na vás. Jakmile děti odejdou do školy, budete mít třeba chvíli klid na zhlédnutí vašeho oblíbeného filmu nebo se vám poštěstí vyšetřit trochu času vyzkoušet nějaký nový film či seriál.1468397596_gwBdv

Filmových novinek je za poslední rok spousta. Máte-li rádi akční oddechovky, zaujme vás jistě Pád Londýna. Film vypráví příběh o teroristickém útoku na 40 prezidentů, kteří se sjeli do Londýna na pohřeb britského premiéra. Chcete vidět, jak se bude tajná služba snažit ochránit prezidenty? Kolik jich vyvázne se zdravou kůží? Film trochu sice připomíná příběh snímku Pád Bílého domu, ale podívaná je to přesto poutavá.

Máte-li rádi filmy inspirované skutečnými příběhy, potom vás jistě zaujme snímek Spotlight, který líčí práci investigativních novinářů, kteří se snaží odhalit a publikovat skandál kolem zneužívání nezletilých chlapců duchovními v Bostonu. Tento případ je skutečné terno a je třeba mít veškerá fakta podložená, než se s nimi vyjde na veřejnost.1468397968_hf1ig

Dalším filmem natočeným podle skutečnosti je film Diagnóza: Šampión. Příběh vypráví o lékaři nigerijského původu, který si všimne spojitosti mezi tím, jak často hráči amerického fotbalu, kteří dostávají za zápas i několik tvrdých ran do hlavy, propadá po skončení sportovní kariéry depresím a mnohdy končí svůj život sebevraždou. V Americe, kde všichni tento sport zbožňují, je takové odhalení skutečně šokující.

Je libo film trochu lehčího žánru? Potom vyzkoušejte komedii Jak se zbavit nevěsty z dílny Tomáše Svobody. V hlavních rolích zde uvidíte Davida Matáska, Lenku Vlasákovou nebo Andreu Kerestešovou. Neváhejte a vyberte si i vy film, který vás pobaví, a nakupujte v internetovém obchodě FilmnaDVD.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient