Výběr z pánských kabátů

Máte ve svém šatníku ucházející pánský kabát? Možná už nutně potřebujete nový a čeká vás v nejbližší době jeho výběr. Víte, podle čeho vybírat? Výhodou je, že když si dobře vyberete, budete se z něj těšit dlouhá léta, především zvolíte-li nějaký neutrální nadčasový model. Podle jakých kritérií pánské kabáty vybírat?hh1-6769_4_b1

Pánské kabáty se nosí takřka po celý rok. Ať už potřebujete kabát pro jakékoliv roční období, je třeba se zamyslet, na jaké příležitosti ho potřebujete. Chcete něco pro každodenní nošení či potřebujete formálnější oblečení. U druhé možnosti jsou rozšířené především pánské zimní kabáty, které se nosí přes sako. Na jaře a na podzim se obvykle bez kabátu obejdete. Ovšem to neznamená, že by pánské jarní kabáty či pánské podzimní kabáty byly opomíjeným sortimentem. Najde se spousta elegantních mužů, kteří dávají přednost kabátu před bundou. A nezapomínejme také na to, že kabáty nemusí být jen v elegantním stylu.

Při výběru kabátu promyslete i jeho délku, zapínání a také barvu. Méně možností máte, vybíráte-li kabát na formální příležitosti. V tom případě příliš svou fantazii nepopouštějte a volte tmavší barvy. Hledáte-li kabát na volně časové aktivity, je barva zcela na vás. Chcete-li být „in“, sledujte módní trendy. Nebo se chcete řídit jen svým vkusem? Je to na vás. Jaký kabát si najde své stále místo ve vašem šatníku?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient