Ne každá sleva nám zaručí, že ušetříme

To není o tom, že zase budou vánoce. Pořídit spoustu věcí za skvělou cenu, je přeci terno i přes rok, ne? A že je z čeho vybírat, když se firmy tak předhánějí v boji o zákazníka. Jenže to chce mysl otevřenou, přátelé! Není sleva jako sleva a my nejsme Jouza z JZD, takže i oči dokořán!

Na rozdíl od supermarketů, kde akční slevy spočívají ve chvilkovém natažení původní ceny dva metry nad hranici, a následném sražení zase zpátky těsně k limitu únosnosti – a my jásáme, že 30 % je zadarmo… No nic, to je prostě kouzlo marketingu. S tím nehneme ani po vypití plnotučného mléka za osm devadesát.

Kde ušetřit a jak

A tak se pár společností domluvilo a udělaly pro peněženky nás shopaholiků ráj na zemi. A cinkání uspořených penízků může znít od rána do večera, protože kdo má ten správný slevový kupón, má vyhráno. Ne vážně, to je náhodou dobrá vychytávka, protože pokud máme představu, co sháníme, stačí mrknout na kategorie, a od cestování po zdraví a krásu můžeme nakupovat jako diví.

Pro ty nejdychtivější vřele doporučuji zaregistrovat se na SlevovýKupón.net. No jistě, plynou z toho výhody navíc, jako jsou třeba prémiové kupóny pro VIP zákazníky, rozumíte? Čím více, tím lépe, přeci. A každého čtvrt roku chvilka napětí – tři nejaktivnější uživatelé dostanou odměnu z bonusového programu. Pak buďte pasivní, že?

Ověřená značka se zaručenou kvalitou

Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Tak se to říká a je to vlastně správné rčení! Kupón na holky tady sice není, ale co se týče toho pečení… Já jsem teď blázen do kuchyňského vybavení a tak jsem schválně mrkla, jestli má i Alza slevový kupón. A bingo! Ale teda řeknu vám – neměla jsem tam koukat!

To je vlastně hlavní myšlenka celé věci: Kdo propadne kouzlu slev a jednou načte tento web, těžko se pak zbavuje závislosti na nakupování. Berte to jako varování, protože jak sem proniknete, může se vám stát, že seženete spoustu věcí za super ceny. Tím pádem můžete být i Ježíšek a jak to vysvětlíte okolí, když znají toho ďábla ve vašem těle?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient