Mnoho štěstí do roku 2017, budeme jej potřebovat

 

Mnoho štěstí do roku 2017, budeme jej potřebovat

To, co je na úvodní fotografii, je pouze návrh. Kdo z vás ví, jak to doručit do parlamentu? Možná by se na to konečně mohlo udělat referendum. Dnešní článek je inspirovaný Facebookem.

Jakmile zabrousím na stránky novin nebo Facebooku, nestačím se divit. Nejraději bych sáhla po halucinogenu, abych tu pokřivenou realitu nevnímala. To, čemu říkáme demokracie je svět plný zákazů, příkazů a pokřivených zákonů. Každé vyjádření našich předních osobností a vládních představitelů zavání vyšinutím mozku.

Těch všech hnusů o imigrantech a zhoubné ideologii, kterou se necháme dobrovolně osídlovat a zotročovat máme asi všichni dost. A dost jsem o nich letos i psala. Tak něco z domácích zpráv, které mi přistály na FB:

,,Tak právě ve zprávách říkali, že nový rok bude ve znamení zvýšení platů. Poslanci si polepší o 17.000,- korun. A analytik k tomu dodal, že se jim musí platy navyšovat, aby nekradli. Toto je normální republika?“

Ne není. Ale všichni se tak tváříme a děláme jakoby nic.

V době, kdy bezdomovci umírají na ulicích. Matky samoživitelky nemají co dát jíst svým dětem. Invalidé nemají na základní živobytí. Staří lidé nemají z důchodu, který ani z daleka nedosahuje minima na přežití, ani na máslo na chleba, natož na léky. Sociální systém živí darmožrouty.

A my se tváříme, že to je jako normální. Vyspělost národa se pozná podle toho, jak se chová k bezmocným a nemocným. Náš případ to není.

Občas si zanadáváme na FB a pak zase jdeme naplnit lednice a pupky. Pokud se v novém roce 2017 nezačneme bránit, patří nás zavést hnojem, neboť nejhorší je to, čeho se na sobě dopouštíme sami.

Až půjdete volit, jako inspiraci si vezměte toto a žádného z těch, co nám to zde tak luxusně podělali, nevolte. Koho volit? Tak třeba SPD.

Nad postel našim vládním činitelům pověste místo prezidenta, kterého si neváží něco, čím by se měli řídit, například tohle:

A pokud potřebují v Evropském parlamentu či v naší vládě číst Večerníček, čtěte jim takovéto výpovědi lidí, dokud se jim z toho nerozsvítí nebo nerozskočí hlava. Obojí bude plusem.

Zdroj: Až budete stát nad hrobem svého dítěte… Generál, který přišel o syna, posílá vzkaz všem, kteří vítají „hosty“ ze středověku

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient