Catering Pardubice – rodinné oslavy bez starostí

Rádi byste zorganizovali firemní večírek, rodinnou oslavu, zahradní párty anebo svatbu bez jediné chybičky? Kde zajistit společenské prostory, delikatesní pokrmy, famózní drinky, výtečnou kávu, profesionální obsluhu a příjemnou zábavu? Zaměřte se na catering Pardubice, gastronomickou službu, kterou lze uskutečnit kdykoliv a kdekoliv si jen přejete. Cateringová firma se postará o zajištění inventáře, obsluhy a úklidu. Pokud žádáte od cateringové společnosti ještě více, oslovte ji s doporučením zábavy. Jen tak se spojí gastronomický zážitek s kulturním děním na sto procent.

Kde lze objednat catering Pardubice?

Pokud potřebujete pomoci se zajištěním cateringu Pardubice, vyzkoušejte profesionální služby restaurace v Chlumci nad Cidlinou. Toto půvabné město leží jen kousek od Pardubic. Ať už máte v plánu uskutečnění firemní akce, rodinné sešlosti, konference, či dokonce svatební hostiny, spolehněte se na kvalitu. Catering Pardubice se zaměřuje na profesionální služby spojené s gastronomickým zajištěním i doprovodným programem. Máte strach, zda budou vašim hostům chutnat pokrmy restaurace? Přijďte si je sami vyzkoušet na zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou.

Zahradní slavnost i firemní večírek na výbornou

Díky cateringu Pardubice obstaráte vše potřebné. Pokud nechcete využít nádherné prostory restaurace nacházející se na zámku Karlova Koruna, zvolte si jiné místo. Ať už prahnete po dokonalé slavnosti u vás doma či na zahradě, vždy budete spokojeni. Překrásná restaurace s terasou má rozlohu 270 m2 a je určena pro 150 hostů. Unikátní prostory jsou jako stvořené pro venkovní grilování, taneční večery, rodinné oslavy, svatby i firemní akce. Máte otázky ohledně ubytování? Přespání vyřeší partnerský hotel, do kterého navíc získáte jako hosté restaurace výraznou slevu. Hoďte starosti s pořádáním rodinných a firemních oslav za hlavu!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient