Marine Le Pen, Francie a její otevřený proslov

Marine Le Pen

Marine Le Pen, Francie a její otevřený proslov

Podle mého názoru, nic tak výrazně nerozdělilo Evropu, jako samotná Evropská unie. Ze slov velmi otevřeného projevu Marine Le Pen jasně vyplývá, že má politiky EU plné zuby a je vlastenkou až do morku kostí. Pokud někdo takto otevřeně pojmenovává věci a je vlastencem až do morku kostí, má mé sympatie.

Takzvaná vítací politika, kterou předvádí Angela Merkelová a její kolegové nám dala opravdu nevšední dárek v podobě naprosto nekontrolovatelných statisíců imigrantů, které živíme z našich daní. Kořením je rozšíření islámského terorismu v kdysi klidné a bezpečné Evropě. Nejvíce se to dotýká západních zemích Evropské unie, a v tomto kontextu můžeme vnímat pozitivně, že sem tak úplně naše ,,rozvojová“ Česká republikMarine Le Pena nepatří. V EU jsme takzvaně trochu do počtu, s nízkou životní úrovní a osekanou pravomocí suverénního státu.

Nejde si nevšimnout pravidelných agresivních útoků emigrantů třeba na přechodu v Calais, nejčastěji směřovaných na kamiony mířící do kanálu pod La Manch. Velmi zajímavé jsou i výpovědi všech, co měli možnost v podobných táborech dělat dozorce. Islámský stát, který byl stvořen za pomocí agresivních výpadů například v Iráku, Libyi či Sýrii se skloňuje ve všech pádech. Francie to již po několikáté odskákala úspěšnými teroristickými útoky.

Marine Le Pen a její triumf ve volbách

Naprosto logickou odpovědí Francouzů jsou hlasy pro Národní frontu, která je stranou, jenž získává do svých řad i před časem umírněné vrstvy, bez nichž by těžko zvítězila. Marine le Pen si velmi dobře uvědomuje, že vést boj namířený proti všem muslimům je velmi obtížné a prakticky nemožné. V zemi, kde jsou v současné době vytvořena obrovská islamistická ghetta s přísnými pravidly, kam se státní moc ani neodváží bohužel vstupovat, musí být boj namířen nikoliv proti islámu jako takovému, ale jasně proti radikálnímu islamismu. To je zcela nezbytný fakt.

Marine Le PenMarine le Pen je velká osobnost a vlastenka s celonárodním přesahem. Chrání svůj lid a v tom je její síla. Jejím cílem je vrátit Francii její charakteristickou velikost, ochránit její hranice a upevnit její tradice, které si nehodlá nechat vzít. Národní fronta, která s největší pravděpodobností vládu ve Francii převezme, má před sebou opravdu tvrdé úkoly, které si asi ani neumíme představit. Po připojení k takzvané západní Evropě si tendence k multikulturalismu nechce nechat vnutit Francie a nechceme si je nechat vnutit ani my v České republice.

Tak jak si vybíráme své partnery pro život a své přátele, s cílem, aby nám mezi nimi bylo dobře, a s pocitem sdílení stejných hodnot, stejně tak se vytvářejí komunity. Jednotlivé země jsou takovými velkými komunitami sdílejícími svá pravidla. Jestliže se těmito pravidly nechce někdo s příchozích řídit, musí si ta svá pravidla sdílet s vlastními lidmi ve vlastní zemi.

Francie a uzavřené komunity

Muslimská komunita je mnohamiliónová, je velmi uzavřená do sebe a nenávidí ve většině zemi, ve které žije. To je do budoucna největší problém, se kterým se bude muset nejen Národní fronta vypořádat. Na rozdíl od socialistů Francoise Hollanda totiž tato strana naprosto odmítá přijmout jediného migranta. Marine le Pen chce zásadně změnit celou Evropu. Jejím cílem je rozbití stávajících struktur Evropské unie, následovat má vystoupení z NATO a chce se také vymanit z nadvlády USA. Zajímavostí je, že chce také navázat co nejužší spolupráci s Ruskem, kde chce budovat nové vztahy a takzvanou bezpečnostní architekturu kontinentu. Ve Vladimiru Putinovi vidí silného státníka, který stejně jako ona chrání svůj lid.

Česká republika a migrační politika

V palčivých otázkách migrace pro Českou republiku zatím udržujeme úspěšnou protimigrační spolupráci v rámci V4, kdy je Visegrádská čtyřka aliancí čtyř států střední Evropy: České republiky, Maďarska, Polska a Slovenska. V celkovém politickém dění se tato aliance jeví jako jediná smysluplná. Nám zemím, které sice ještě nepatříme do rozvojových zemí třetího světa, ale rozhodně ani nepatříme do Západní Evropy, ať už ekonomicky či politicky, kdy jsme bráni v EU pouze takzvaně do počtu, umí dát alespoň nějakou jistotu spojenectví bez náznaku diktatury. Zatím jde o snahu nevzít ani jednoho migranta.

Zasekli jsme se v porevoluční době a nejen Sobotkova vláda, ale i mnoho dalších se úporně drží projektu Evropské unie a protiruské propagandy, jakoby si neuměli vymyslet vlastní směr. Mnoho lidí  ale již chápe, že v současné době EU tak fatálně selhala, že ji nemůže čekat nic jiného, než pozvolná destrukce. Nelze opomenout obrovský nárůst protiemigračních nálad a hnutí v mnoha zemí EU a také opravdu silně radikálně levicových názorů.

ČR a parlamentní volby

Rozhodujícím obdobím bude období parlamentních voleb v Německu anebo prezidentských voleb ve Franci, do kterých ale zbývá dlouhá doba. Velmi zásadní bude střet mezi Marine le Pen a Angelou Merkelovou. Jedno je ale jasné. Čím více národů Evropy se jasně postaví za názor Marine le Pen, která prosazuje podobu Evropy plné suverénních národních států, tím se nám bude lépe čelit této situaci, do které nás politika Evropské unie uvrhla. Je třeba sice sledovat okolní státy, ale taktéž zvolit konečně v našich volbách ty, jenž budou s názorem Marine le Pen jasně korespondovat. Jen plně suverénní fungující země mohou čelit terorismu, mohou mezi sebou fungovat a budovat vztahy nejen ekonomické.

Je třeba, aby vznikla národně vlastenecká strana s jasně propracovaným programem a se silnými vůdci, za kterými národ půjde se vztyčenou hlavou a zcela odhodlaně. Zda je takovou stranou SPD pod vedením Tomia Okanury, nechám na vás. Zcela záměrně se jí doposud nedává prostor, i když se už několik let snaží svou činností a návrhy zákonů zcela legální parlamentní cestou prosadit nové zákony, které jsou v jasném souladu s deklarací lidských práv a ústavy ČR. Má jasně propracovaný program.

Národní hrdost

Zapojte své národní cítění a staňte se hrdými Čechy. Nenechte si namluvit, že v Americe, Anglii či Francii je tráva zelenější, a že je tam něco, co my nemůžeme mít. Pouze národní soudržnost a hrdost nás dovede k podobě suverénního státu. Dát hlas ve volbách je zákonný nástroj, kterým se můžeme bránit. Máme svobodné volby. Pokud se budeme zuby nehty držet EU, formou příkazů a zákazů přijdeme i o ně. Jisté hlasy v tomto duchu se již ozývají. Pokud projde zrušení přímé volby prezidenta a další svobodné možnosti, je to cesta do ještě hlubší totality, než kterou jsme znali.ČR

Češi jako voliči mají povinnost chránit tuto zemi, své děti a děti jejich dětí. Volte pro následná pokolení a jděte k volbám. Mohlo by se totiž stát, že svou zemi prohrajeme na celé čáře. Stačí že je zbídačená, rozprodaná a rozkradená skrz na skrz. Jinou zemi ale nemáme. Nezbývá nic jiného než si vyhrnout rukávy a pustit se do práce. Volte za Čechy, kteří za tuto krásnou zemi položili své životy.

Ti, co nyní naši zemi vedou totiž jasně léta ukazují, že nemají žádné pevné představy o tom, jak by měla vypadat naše země ani Evropa. A jak to již známe, tak třeba za dva za tři roky, až se karta obrátí každý z nich řekne, že s paní Marine Le Pen vlastně vždycky plně souhlasí a souhlasil, i když se nezasadí ani trochu o ochranu vlastního lidu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient