Jednoduchá dekorace na stěnu

Hledáte nápaditou dekoraci? Mně se tahle velmi osvědčila. Můžete si ji vyrobit podle svých představ, přizpůsobit ji velikosti prostoru i barvě pokoje. Navíc ji můžete libovolně měnit.

Budete potřebovat: karton, nůž, lepidlo (nejlépe tekuté), kolíčky na prádlo, fixy nebo laky na nehty ke zdobení kolíčků, něco na dozdobení kartonu (barvu, látku, krepový papír,…)

  1. Z kartonu veřežeme kruh. Velikost je na Vás. Pokud chcete, aby dekorace držela pevněji, vyřežte dva obdobné kruhy a slepte je k sobě.
  2. Když máme upravený kruh tak, aby nebyly vidět jednotlivé vrstvy, můžeme začít zdobit. Já jsem kruh polepila gázovinou. 
  3. Kolíčky můžete nazdobit opravdu jakkoliv. Můžete kreslit, lepit látky, různé flitry nebo natřít starými laky na nehty. Já jsem použila právě laky. Vytvořila jsem plno barev a vzorů, ale pokud chcete ladit do jedné barvy, je to také možnost 🙂 
  4. Teď už stačí nalepit kolíčky na kruh. Pokud máte kruh polepený látkou, použijte dostatek lepidla. Dejte pozor, jak kolíčky lepíte. Sevřenou část, do které budete vkládat fotky, nechejte volnou.
  5. Lepidlo nechejte pořádně zaschnout. A máme hotovo! Stačí do kolíčků připnout fotky, vzkazy nebo pohledy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient