Nový Ultra HD Blu-ray přehrávač Sony dorazí v březnu

O zbrusu novém Ultra HD Blu-ray přehrávači ze stáje Sony je toho známo docela požehnaně – bude stát 300 USD, ukáže se v březnu a aby mu samotnému na trhu nebylo smutno, doprovodí jej i pěkná řádka pohledných 4K HDR-Ready LCD televizí.

Ať už jste na něj “ready” nebo nikoliv (myšleno s kvalitní 4K televizí), objeví se tu Ultra HD Blu-ray přehrávač, což bude rozhodně tržní unikát. To ale samozřejmě jen za té konstelace, že se do března nestane ještě nějaký tržní zázrak, přímo v PS4 Pro ale není, takže…

Zařízení nese melodické jméno Sony UBP-X800 a jeho cena zvící 300 USD by jistě mohla zlákat mnohé milovníky opravdu, ale opravdu velmi kvalitního rozlišení. Toto (teprve ještě stále chystané) zařízení od Sony samozřejmě využívá všech obvyklých před-cest k zákazníkům, takže nikoho asi nepřekvapí, že si jej již můžete před-objednat na Amazonu.

Musíme ale určitě zdůraznit i to, že volba nebude pro fanoušky 4K právě snadná, jelikož již dnes existují na trhu kupodivu velmi atraktivní alternativy: v prvé řadě je to celkem logicky Xbox One S, no a ve druhé zase přehrávač Oppo UDP-203 oceněný sumou 550 USD (to je sice o poznání více jak 300 USD u Sony UBP-X800, ale Oppo UDP-203 za tuto částku nabízí ještě i podporu pro budoucí Dolby Vision HDR disky).

Kdybychom zase měli utrousit pár slov na adresu těch nových 4K televizí od Sony, tak těch bude hned několik (cca okolo desítky), přičemž extrémy se liší sumou 7499 USD (model XBR-75X940E, co má 74,5″ úhlopříčku) na straně jedné a 999 USD na té druhé (pro změnu kousek s názvem XBR-43X800E, jenž zase disponuje 42,5″ úhlopříčkou).

Zdroj + Foto: www.engadget.com

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient