Dignus – elektronická evidence docházky

V dnešní době se bez internetu a softwarových programů prostě neobejdeme. Už to jinak ani nejde. Vše je pečlivě uloženo a evidováno. Nemusí se nic vypisovat ručně. Prostě se veškeré informace zavedou do počítačového programu. To platí také pro evidenci docházky, která je se systémem Dignus přehledná a spolehlivá. Co více si přát?

Všechny informace na jednom místě

Zajímáte se o tento zajímavý program jménem elektronická evidence docházky? Děláte rozumný krok. Nikoho nebaví ustavičné ruční zaznamenávání příchodů a odchodů ve školkách, jeslích a jiných dětských skupinách. Chytrý program funguje na bázi RFID bezkontaktních karet. Jak už bylo řečeno, je určen zejména pro školky a podobné spolky. Co nejvíce nadchne? V každém případě nulové náklady a dokonalá evidence času. To se dnes prostě počítá. Odpadají další zbytečné náklady. Práce se stane konečně hrou. Když člověk nedělá nic zbytečně, začne ho to i bavit.

Otevřete oči novým možnostem

Přesná evidence docházky má přehled o příchodu i odchodu dítěte ze školky dle přítomnosti, vlastně nepřítomnosti v systému. Ihned po příchodu do školky se jednoduše přiloží čipová karta a systém automaticky zaznamená veškerý pohyb. Osoba se přihlašuje pomocí RFID karty, která pípne na snímači umístěném na numerické klávesnici. Děti bude pípání velice bavit.

Školkovné bez problémů

Za zmínku stojí školkovné a fakturace. Jakmile se zhodnotí docházka, vytvoří se faktura za školkovné. Na faktuře najdete počet dnů a jiné výdaje za školku, jako jsou kroužky, platby za obědy, divadla. Vše je pečlivě zaneseno do systému, který je navíc přehledný. Vždy budete vědět, co se děje. Záleží na provozovateli školky či jeslí, jak vše spočítá. Pokud jste otevření moderním možnostem, bude pro vás docházkový systém Dignus skutečným pokladem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient