Koupelnové skříňky s nádechem elegance

V koupelně nesmí chybět vana či sprchový kout, zrcadlo a pěkné vybavení. Díky koupelnovým skříňkám získáte potřebný úložný prostor. Někteří lidé si oblíbili modely umístěné pod umyvadlem, jiní nedají dopustit na produkty připevněné na stěnu. Ať už se rozhodnete pro jakékoliv koupelnové skříňky, vždy se postarají o zajištění dostatečného úložného prostoru.

Komoda do koupelny prostě patří

Pakliže máte v koupelně více místa, padnou vám do noty spodní koupelnové skříňky s košem na prádlo, policí i šuplíkem. Do menších koupelen se hodí modely s hloubkou 30 centimetrů. Nic nebude překážet. Nízká skříňka široká 60 centimetrů a vysoká 90 centimetrů s dvěma policemi oslní potřebným úložným prostorem. Nádherný výrobek s košem na prádlo uschová špinavé prádlo před zraky návštěv. Konečně se vám nebude povalovat prádlo všude po bytě.

Barvy hrají prim

Mnoho lidí si vybírá koupelnové skříňky podle barvy. Někomu se líbí světlejší odstíny, další se přiklání k tmavším tónům. V internetovém obchodě Dona-shop.cz najdete svěží produkty v nejrůznějších barvách, jako jsou bílá, dub, buk, černá, calvados, ořech, wenge, šedá i švestka. Nenechejte nic náhodě a prohlédněte si nádherné koupelnové skříňky v oblíbených barvách za příjemné ceny.

Co s prostorem pod umyvadlem?

Skoro všechny hospodyňky si myslí, že slouží místo pod umyvadlem pro odkládání kýblů a čisticích prostředků. To je sice hezké, ale nevábně to vypadá. Do koupelnových skříněk pod umyvadlo uschováte různé potřeby a už nebudou na očích. To je přeci skvělý nápad! V žádném případě nepohrdnete modely, které patří do horních částí koupelny. Těmto praktickým skříňkám nechybí v mnoha případech zrcadlo. Navštivte internetové stránky prodejce Dona-shop.cz a vybavte svou koupelnu podle svých tajných představ. Očekávejte bohatou nabídku zboží, skvělé ceny a rychlé dodání.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient