Nabídky soukromých půjček od investorů a osob

Na internetu je nepřeberné množství stránek, které nabízejí půjčky od ověřených nebankovních společností. Společností typu Home Credit, Cetelem, Kamali, Profi Credit a mnohých dalších. Co ovšem dělat v situaci, kdy vám žádná z těchto společností nedá peníze? Kam se obrátit, kde získat nabídku peněz od soukromé osoby nebo investora? Právě na to vám dá odpověď finanční záložna.

Jak funguje půjčování si od soukromých osob/investorů

Na internetových stránkách www.financnizalozna.cz si lze zcela zdarma a bez registrace založit vlastní inzerát. Soukromí investoři a osoby pohybující se v nebankovním sektoru vám následně zašlou nabídku vlastní půjčky, nebo vám nabídnou produkt od některé menší nebankovní firmy.

Obyčejně se u každého inzerátu sejde minimálně 5 odpovědí, které by mohly vyřešit danou finanční situaci. Následně je již jen na vás, koho budete kontaktovat – své kontaktní informace nezveřejňujete a tak i vaše soukromí je v bezpečí. Případně můžete kontaktovat i více nabízejících osob a zjistit, která pro vás bude nejvhodnější.

Druhou možností je procházet již vyřešené poptávky. A hledat takové, které jsou nejbližší vašemu případu. Následně si mezi odpovědmi můžete vybírat ty investory nebo ty osoby, které vás nejvíce zaujmou. Jejich kontaktní informace jsou veřejné a dostupné i bez registrace. V tomto případě nemusíte psát vlastní inzerát a čekat na reakce. Vše můžete mít vyřešeno okamžitě. Chce to ovšem velikou dávku štěstí při hledání, aby jste našli podobného žadatele, které hledal podobný produkt jako právě vy.

Jak si založit inzerát/poptávku v inzerci

Stačí navštívit pod-stránku s přidáním vlastního inzerátu/poptávky půjčky. Formulář po vás nejdříve vyžaduje jméno i email, ale tyto informace nebudou zveřejněny a slouží pouze k případnému smazání vaší poptávky. Nejdůležitější částí je ovšem samotný text poptávky nebankovní půjčky.

V daném inzerátu je nutné popsat, kolik potřebujete peněz, na co se je chystáte použít a kolik jste schopni měsíčně splácet. Rovněž nezapomeňte zmínit, jaké jste schopni splnit podmínky – záznam v registru, možnost ručení, možnost zástavy nemovitosti, probíhající či hrozící exekuce nebo dokonce i insolvence. V neposlední řadě je dobré i rozvinou vaše měsíční příjmy a výdaje. Případný investor či soukromá osoba si udělají lepší obrázek o vaší finanční situaci a dokáží lépe odhadnout, zda-li by jste si mohli dovolit splácet právě jejich půjčku.

Po odeslání je vaše poptávka ihned zveřejněna. Vždy záleží na konkrétním případu jak rychle se sejdou nabídky řešení nebo rady, jak danou situaci řešit. Pokud se jedná o bonitního žadatele s doložitelným příjmem a bez finančních problémů, tak dostane veliké množství nabídek v rámci hodin. V případě méně bonitních a problémovějších žadatelů může vše trvat až několik dní.

V čem je tato služba odlišná od bankovních firem

Bankovní firmy mají pevně dané podmínky. Některé si například vymíní, že nepůjčí nikomu, kdo momentálně splácí jinou půjčku. Žadatel ovšem může mít dostatečný příjem na to, aby si mohl dovolit splácet další závazek. Dané nebankovní firmy ovšem nenabízejí individuální podmínky a nejsou mu schopny vyhovět. K podobné situaci může dojít například v případě nedoložitelného příjmu, záznamu v registru či při menší doložitelné výplatě, něž jakou žadatel skutečně dostává.

V této inzerci půjček lze kontaktovat přímo investory nebo soukromé osoby. Popsat jim svůj vlastní problém a nechat si nabídnout řešení. Veliká část nabídek pochází od zprostředkovatelů a od malých nebankovních firem. Které nejsou na trhu známy a jsou schopny žadatelům vyjít vstříc. Rovněž se zde pohybují soukromí poskytovatelé, kteří jsou ochotni zapůjčit své vlastní prostředky. A v neposlední řadě se zde občas objeví i samotní žadatelé, kteří půjčku již dostali. A jsou schopni poradit či zprostředkovat kontaktní informace na někoho, kdo je ochoten za daných podmínek půjčit peníze.

Jak vypadají konkrétní poptávky a nabídky

Každá poptávka je unikátní. A ke každé poptávce se sejdou i unikátní nabídky řešení. jedna z nejpopulárnějších poptávek byl inzerát od paní, která hledala soukromou půjčku na směnku.  Potřebovala 800 000 Kč  a měla stálé zaměstnání. Problém ovšem byl, že nebyla schopna ručit nemovitostí. Vše podrobně popsala a inzerát zveřejnila na stránkách finanční záložny.

K danému inzerátu se sešlo rovnou 31 odpovědí. jedná se jak o samotné nabídky, tak i rady a v neposlední řadě i nové žadatele, kteří by měli zájem o podobný produkt. Hledáte-li právě půjčku na směnku, tak některá z nabídek by pro vás mohla být velmi zajímavá. Hledáte-li jiný produkt, můžete si zcela bezplatně založit vlastní inzerát. A počkat, jaké konkrétní podmínky vám investoři, zprostředkovatelé a soukromé osoby nabídnou.

Charts and analytical data on the tablet screen with a cup of coffee and a telephone in the background

2 thoughts on “Nabídky soukromých půjček od investorů a osob

  1. Existuje v tomto státě skutečná půjčka i pro starší lidi – starobní důchodce?
    Nebo je to jen výsměch a sbírka krajně nesmyslných podvodů?
    Sám hledám cca 200.000.-Kč max. na 48 měsíců – jen výsměch, urážky a pohrdání
    Přitom mohu bezproblémově splácet, případně i něco navýšit
    Asi už nejsme lidé – nebo se mýlím?
    Stadím se i za vás…

  2. dobrý den chtěla bych půjčit 250 tis penězi bych potřebovala vyplatit nevihodne půjčky a dostat vše pod kontrolu …investorovi bych posílala doklady o vynulování půjček..jsem zaměstnanec na dobu neurčitou v práci jsem od roku 2016 měsíční příjem mám
    30 500kc měsíční splátku bych mohla platít 6000 Kč nemám ani mi nehrozí žádná exekuce ani insolvence… splácím řádně a včas,ale pořád tlačím před sebou nesmyslné půjčky,u kterých jsem si svou vlastní hlouposti neuvědomila, že pokud nesplatite celou částku tak splátkou jen platíte úrok, ale dluh je pořád stejný …byla bych moc ráda za šanci dostat vše pod kontrolu děkuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *