Není botník jako botník. Jak jsme sehnali ten správný?

Máte taky tolik bot, že to není kam dávat? Přesně to byl i náš případ, až jsme se jednoho dne rozhodli, že takhle to dál už nepůjde. Bylo na čase pořídit pořádný botník, kde všechny ty lodičky, tenisky, kozačky, polobotky a další boty najdou své místo. Jak jsme botník sháněli a co by vám mohlo pomoci, pokud se nacházíte ve stejné situaci?

Hlavně hodně místa

Počet našich bot je dohromady překvapivě vysoký. Je pravda, že většinu místa zabírají všechny moje barevné tenisky a různé variace na lodičky a baleríny, ale botník potřebujeme oba dva. Prvním kritériem tedy bylo hodně místa. To znamenalo dost poliček o vhodné velikosti, aby se tam všechny aktuálně používané boty pohodlně vešly a každý den jsme si z nich mohli vybírat. Problém ale přichází v případě, kdy máte malou předsíň. Přesně to je náš případ. A tak jsme přemýšleli nad výklopným a policovým botníkem.

Když si u nazouvání bot chcete sednout

Ano, obyčejné botníky jsou dobré v případě, kdy máte kolem sebe dostatek místa na obutí a ideálně i stoličku, kde si můžete sednout. Jenže to my nemáme. A tak přišlo na řadu hledání chytrého nápadu, který vyřeší oba problémy najednou. Měli jste to štěstí, že jsme objevili sedací botník. Může být výklopný i policový a dostupné jsou dostatečně velké varianty, kam se vešly všechny naše boty.

A co s botami, které používáme často?

Takže jsme měli vyhráno a spokojeně jsme se obouvali na našem novém sedacím botníku. Aby to ale nebylo tak jednoduché, za čas se boty zase nějakým záhadným způsobem rozmnožily a všechny už se tam nevešly. Tento problém měl ale mnohem jednodušší řešení. K našemu velkému sedacímu botníku jsme přikoupili regál, kam dáváme aktuálně nošené boty a bačkory. A teď nás zase na nějakou chvíli problémy s uskladněním bot netrápí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient