Zahradní krby jsou dominantou každé zahrádky

Zahradní krby - jaro je tady

Grilování, pečení masa a zeleniny, výroba laskomin pro rodinu a přátele, to jsou oblíbené činnosti, které neodmyslitelně patří k jarním i letním radovánkám. Komu nestačí prosté grilovací soupravy, může si opatřit zahradní krby. Nabízené krby jsou kombinované s udírnou, jejich využití je proto mnohostranné a oblíbené.

Zahradní krby s rozměry dle přání zákazníka

Zájemci o zahradní krby se můžou rozhodnout pro některý z nabízených produktů a dle požadavků je mu sestaven na míru, včetně osazení nebo prodloužení komínu. Pro pevné a stabilní postavení krbu stačí mít vodorovný betonový podklad nebo jiný stabilní materiál. Zahradní krby se dají postavit například na dlaždice, položené na pískové lože. Příprava pro postavení krbu je velmi podstatná, bez kvalitního základu nelze zahradní krb usadit.

Zahradní krby
Zahradní krby

Příhodné místo v exteriéru je vybráno, základy jsou připraveny, nyní už nezbývá než si vybrat ten správný zahradní krb. Společnost Krby Věříš, jež se orientuje i na grily a udírny, má ve své nabídce venkovní krby v pěti základních provedeních. Zájemci o krby se můžou pro správný produkt rozhodovat podle nabídky z firemních webových stránek, detaily se dají domluvit prostřednictvím uvedených kontaktů, firma však disponuje vzorkovou kamennou prodejnou v obci Lovčice. Záleží na zákazníkovi, jaký krb mu bude vizuálně a funkčně pasovat, vybere si a do dvou týdnů může grilovat, rožnit a udit.

Žádné čínské výrobky, zahradní grily jsou vyráběny v tuzemsku předními odborníky se zkušenostmi z oboru. Ruční výroba zahradních krbů bez použití spojovacích materiálů – malty a lepidel spoléhá na vápencovopískové cihly, jež jsou základními stavebními kameny výsledných produktů. Zajímavé zpracování tak dělá z krbů dominantní prvky každé zahrady.

1 názor na “Zahradní krby jsou dominantou každé zahrádky”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient