Zapalovače Zippo nikdy nezklamou a vždy potěší

Zapalovače Zippo jsou dlouhodobě nejpoužívanější díky odolnosti, designu a zajímavému otevíracímu mechanismu. Žádný ze zapalovačů nedokáže hořet ve větru, zippo ano. Nenajdete zapalovač, který by fungoval, když je vystaven vlhku a mokru, zippo ano. Můžete používat zápalky v dešti a mrazu? Zippo můžete.

Zapalovače Zippo se s přibývajícím věkem stávají důmyslnější

Originální výrobky, které s věkem nezevšedněly, ba naopak, to jsou zapalovače Zippo. Málokteré produkty vydrží na vrcholku popularity tak dlouho. Zippo si oblíbili drsní chlapi, náročné dámy i trempující mládež. Široká škála oblíbenců dává výrobci nekonečnou řadu možností barvy kovu, designu a ozdob, které z každého kousku udělají originál.

Zapalovač Zippo
Zapalovač Zippo

Společnost Steelman, jež se orientuje na distribuci kvalitních nožů, zajímavých šperků, stylového oblečení, slunečních brýlí a kuřáckých potřeb, nemůže zapomenout na kvalitu a originalitu, jež zaručuje značka Zippo. V nabídce zájemci o zapalovače Zippo naleznou stovky originálních produktů, které nikdy nezklamou. Složité i jednoduché gravírování, chromová či zlatá klasika, fantazii se při výběru nekladou. Výrobky lze gravírovat i dle přání zákazníka. Zapalovače Zippo jsou výrobky neomezených možností.

Benzinové zapalovače Zippo se prodávají i s příslušenstvím. Vždyť co by byl zippák bez náhradní náplně, knotu a kamínků. Kdo se o svůj zapalovač bojí nebo se obává ztráty, může si pořídit kožené pouzdro na opasek. Opravdoví fandové značky Zippo můžou jít v nákupu ještě dále a pořídit si čepici Zippo, případně zapalovač kombinovaný s ohřívačem rukou. Zippo je rovněž vhodným dárkem, kterým neurazíte žádného kuřáka i trempa, bude se vždy hodit. Zapalovače Zippo se dají předat ve speciálním koženkovém dárkovém pouzdře.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient