Kadeřnické nůžky pro profesionály i na vlastní úpravu vlasů

Kadeřnické nůžky

Vlastníte kadeřnický salon a hledáte kvalitní kadeřnické nůžky? Nebo je vám líto zaplatit kadeřnici a chcete se sami ostříhat doma? Máme pro vás tipy na to, jak správně vybrat nůžky, které vašim vlasů zajistí precizní střih. Nůžky by měly být dostatečně ostré – takže vyrobené z kvalitních materiálů – a s komfortní rukojetí.

 

Jak vybrat kvalitní kadeřnické nůžky

Kadeřnické nůžky
Kadeřnické nůžky

Výběr kadeřnických nůžek a dalšího speciálního náčiní není jednoduchý ani pro profesionální kadeřnice. Ty proto už často mají osvědčenou značku, s níž jsou spokojené a u které nakupují. Jiné kadeřnické nůžky jsou vhodné pro tvorbu dámské a pánského střihu, jiné se používají na úpravu krátkých a dlouhých vlasů. Záleží rovněž na tom, zda stříháte jemné nebo husté vlasy i jestli potřebuje nůžky na razantní zkrácení nebo hledáte jen nůžky na prostříhání vlasů.

 

Do kvality se vyplatí investovat

Na kadeřnických nůžkách určitě nešetřete. Připravte se na investici od několika set do několika tisíc korun. Cenu nůžek ovlivňuje typ rukojeti, jejich celková délka a délka samotné čepele, materiál a povrch. Velmi kvalitní jsou nerezové kadeřnické nůžky, které jsou navíc ošetřené titanovým povrchem. Na rozdíl od obyčejných nůžek jsou ty pro kadeřnice oboustranně ostré, po vlasech krásně kloužou a místo stříhání je řežou. Jsou nejen perfektně ostré, ale také dokonale hladké.

 

Vyberte si nůžky na stříhání vlasů online

Velmi kvalitní kadeřnické nůžky zakoupíte pod značkou Extra Beauty, která si pro zákazníky a zákaznice připravila široký sortiment nůžek z kvalitní nerezové karbidové oceli, kované při teplotě nad 1000 °C. Nůžky jsou pohodlně regulovatelné a detailně propracované. Oceníte nejen jejich moderní design, ale i univerzálnost, protože je můžete využít na tvorbu libovolných střihů a účesů. Nůžky mají dále pevnou opěrku, která brání klouzání prstů. Zakoupíte je v e-shopu kadernicke-nuzky.com.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient