Zápis do mateřské školy je aktuální otázka těchto dní

Soukromá školka Praha 4

Nevzali vám děti do státní školky? Přihlaste je do soukromé mateřské školy Pro Family. Aktuální palčivou otázku v dnešních dnech řeší spousta rodičů. Kam s dětmi po prázdninách? Státní školky jsou plné, ani na odvolání se vaše děti nedostaly do školky, maminky mnohdy nastupují do práce po mateřské dovolené. Co teď? Řešením jsou soukromé školky Pro Family, které mají působiště v Praze. Zápis do mateřské školy neodkládejte.

Nezapomeňte na zápis do mateřské školy

Zápis do mateřské školy je jedním s nejzásadnějších milníků v dětském vývoji. Proto by volba zařízení, kde dítě stráví pár let, měla být citlivá s ohledem právě na dětské potřeby. U státních školek není třeba velkého rozhodování. Nejbližší MŠ, případně ta, kam se vaše dítko ještě vejde. Ale pokud si máme vybírat školku soukromou a dle vlastního uvážení, je volba Pro Family skvělou možností. Rozvoj dětských potřeb v kolektivu vrstevníků spolu se zaškoleným personálem, který dbá o pohodu, legraci a potřebné vzdělávání v sympatickém prostředí, to je základním krédem školek Pro Family.

Školka Modřany
Školka Modřany

Nezapomeňte na zápis do mateřské školy. Ještě dnes si pozorně prohlédněte fotogalerii z webových stránek profamily.cz, kde je patrné, v jakém prostředí budou vaše děti vyrůstat, jakých aktivit se děti účastní a jaké zájmové činnosti vhodně rozvíjejí jejich motoriku, řečový vývoj. Mimoškolní činnosti, jako výlety, školy v přírodě, návštěvy hradů a historických památek, to je jen stručný výčet zábavních akcí, které jsou pro děti a mnohdy pro jejich rodiče pořádány. Rovněž se děti rozvíjejí v rukodělných činnostech, jako jsou keramika a kreslení, zasportují si při plavání a tenisu, pobaví se při divadelních představeních. Na školku Pro Family budou vaše děti v dospělosti vzpomínat s láskou.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient