Zdraví a životy našich dětí jsou vždy na prvním místě

Pro ochranu našich dětí bychom učinili vše, co je v našich silách. Nejdůležitější ochranou je prevence, a to na všech frontách. Ochrana, informovanost a bezpečnostní prvky během dennodenního pohybu dětí můžou být dostatečnou ochranou. Děti na vsi mívají jiné starosti a čelí jiným nástrahám než děti, které se pohybují v rušném městském provozu.

Bezpečnost především

Učíme děti, jak se chovat na komunikacích, jak se chovat ve vztahu ke kamarádům, učitelům, trenérům i cizím lidem. Máme je pod kontrolou, pořizujeme jim ‚hlídače‘ v aplikacích na telefonu, strážíme jejich pohyb na internetu a na zřeteli bychom měli mít i jejich pohyb na ulici, v parku a v provozu nejen během dne, ale i při stmívání.

Bezpečnostní prvky lze dodatečně přišít či připevnit

Malé děti kvůli svým nižším výškám, rozpustilému chování a časté nepozornosti bývají snadným terčem automobilistů i ostatních účastníků silničního provozu: motorkářů a cyklistů. Bezpečnostní prvky umístěné na školních brašnách, baťůžcích, oblečení a obuvi jsou samozřejmostí, se kterou mnozí výrobci zmíněných produktů počítají. Pokud však bundy, trička, kraťasy nebo batohy a dívčí kabelky nemají připevněný stabilní reflexní prvek, lze jej dodatečně přišít, přilepit či jakkoliv umístit na konkrétní část oděvu.

Reflexní nášivky, přívěsky, náramky a vesty

Firma altima.cz počítá se zodpovědností pedagogů, rodičů a dospělých, a proto nabízí rozmanité reflexní předměty, nášivky, speciální body, pásky i reflexní vesty. Jimi se můžou zásobit jak samotní rodiče, tak pedagogické sbory. V akční nabídce společnosti jsou připraveny dětské reflexní vesty se slevou. Využijte jedinečné nabídky a předzásobte se vestami i do budoucna. Reflexní vesty se prodávají v různých barevných rozlišeních, velikostech, střizích a s rozmanitými obrázky. Rovněž pro rodiče, pedagogy a další je k dispozici reflexní vesta pro dospělé v různých velikostech. Předvídejte nebezpečí a nepodceňujte prevenci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *