Zemní práce Praha se soustředí na demolice, bourání i terénní úpravy

Ani demoliční a bourací práce se neobejdou bez ekologického a k přírodě šetrného přístupu. Především v tuzemské metropoli, kde je největší hustota obyvatel a obytných domů je třeba při zemních, výkopových a stavebních pracích postupovat obezřetně, rychle a s citem. Síť vodovodů a kanalizací, hustý provoz na komunikacích často ztěžují pracovní podmínky, jež kvůli tomu nemůžou vykonávat obyčejní pracovníci bez zkušeností. Zemní práce Praha žádá vykonávat pod vedením profesionálů.

Zemní práce Praha
Zemní práce Praha

Dnešní doba stále využívá Zemní práce Praha

Specializovaná firma Zemní práce Táborský je díky svým zkušenostem z oboru, kvalitní technice a stoprocentně provedenými realizacemi zakázek vyzdvihována mezi odborníky i zadavateli. Společnost datuje svůj vznik již do roku 1990, kdy byla soustředěna prozatím na nákladní dopravu. Rozvoj společnosti i přeměna našeho okolí po revoluci předznamenala čas zrodu stavebních firem. A tak firma rozšířila své pole působnosti o stavební a zemní práce, nakládání s odpady a nákup a prodej stavebních materiálů.

Současná doba se nebrání stále většímu počtu novostaveb, demolici starých a nevyhovujících objektů, proto Zemní práce Praha zaznamenaly rozvoj i na pozici demoliční čety. Likvidace sutí a odpadů, komplexní demoliční práce včetně ekologického uložení odpadů, zemní a demoliční práce ve stísněných podmínkách, bourací činnost hydraulickými kladivy, to je jen stručný výčet aktivit společnosti.

Kontejnerová služba společnosti Zemní práce Praha nabízí zájemcům o kontejnery malo i velkoobjemové kontejnerové vany od tří do 12 m3, stejně jako úzké kontejnery do průchodů a na chodníky. Jeřábnické práce využívají techniku a jeřáby AD 20, zákazníkům je zajištěna přeprava nákladu a případné uložení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *