Možnosti montovaných hal překvapí i vás

Sháněl jsem skladovací prostory v jedné vesničce za Prahou. Vzhledem k tomu, že se nejedná o žádnou velkou ves, to byl docela složitý úkol. Chvíli jsem dokonce uvažoval o skladu v Praze s tím, že bych musel zboží složitě dopravovat sem a tam, ale nešlo zrovna o finančně vhodnou variantu. Stavba nového skladu byla z důvodu nákladů také naprosto nemyslitelná… Dokud jsem nepřišel na montované haly.

Pravděpodobně jsem se s nimi ve svém životě setkal už dřív, ale nikdy jsem jim nevěnoval pozornost. Nenapadlo mě, že by se mohlo jednat o řešení vhodné pro mě. Vždy jsem je vnímal jako takové dočasné budovy, na něž není moc spolehnutí. Pak jsem začal hledat na internetu informace o skladovacích prostorách a přečetl si názory různých podnikatelů na montované haly. Po prozkoumání nabídky a nacenění od společnosti POLAK CZ bylo rozhodnuto.

Přesvědčila mě cena

Měl jsem zájem o halu o rozměrech 6 × 10 metrů. Konkrétní částku zmiňovat nebudu, protože je vždy individuální v závislosti na spoustě faktorů a nechci tady šířit informace, které by někdo mohl označit za nepravdivé. Můžu říct jen tolik, že se mi částka skutečně vyplatila. Byl jsem ochotný kvůli ní slevit ze svých požadavků, nicméně nebylo to vůbec třeba.

Oslovila mě nabídka vybavení

Moje montovaná hala byla realizována během pěti nebo šesti týdnů, přesně už si vše nepamatuji. Kromě velikosti jsem si vybral tvar příhradových rámů, barvu opláštění a především vybavení. Docela jsem koukal, že se do „obyčejných“ hal mohou instalovat i tribuny nebo lambríny, prý se totiž využívají jako sportovní střediska, jízdárny a stáje. Pro moje potřeby stačilo osvětlení, boční prosvětlení, velká křídlová vrata a odvětrávání.

Po tom, co jsem si přečetl na webových stránkách výrobce hal, jsem k nim získal větší důvěru. A teď – s půlročním odstupem – můžu kladný dojem jen potvrdit. Hala bez úhon přežila i sněhovou nadílku, která byla letos oproti jiným rokům docela bohatá, a nemám s ní nejmenší problémy. Berte to jako dobře míněnou radu, montované haly se prostě vyplatí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *