Pravidelné prohlídky a péče odvrátí předčasnou ztrátu chrupu

Dávno jsou pryč doby, kdy se na preventivní zubní prohlídky chodilo povinně a pravidelně v rámci školní docházky. Dnes si rodiče musejí najít svého zubaře pro sebe a své děti už v jejich útlém věku. Problematika menších obcí a řídce osídlených českých regionů, kde je velká poptávka po lékařích-specialistech, je dobře známá. Pokud nemáe svého zubaře, musíte hledat na doporučení známých, případně důvěřovat dobrým referencím.

Dobrého zubaře aby člověk pohledal

Ani v Praze není situace růžová. Kde sehnat pečlivého dentistu, jenž zvládne péči o chrup malých, neposedných a mnohdy bojácných dětí? A ještě se postará o dospělé, případně seniory, kteří potřebují zubní implantáty a podobně. S komplexní nabídkou péče o chrup přichází špičková zubní ordinace Praha, kde tým odborníků vede zubař Praha s mnohaletou praxí, moderně vybavenou ordinací a přípravky nejnovější generace.

Pravidelná péče o zuby odvrátí jejich předčasnou ztrátu

Dentální hygiena Praha i bělení zubů Praha byly donedávna mnohými podceňovanou kapitolou péče o zuby. Myslíte si, že si stačí vyčistit zuby dvakrát denně nějakou pastou a tím péče o chrup končí? Během návštěvy zubní ordinace Praha se během ošetření dozvíte zásady zubní hygieny, která zahrnuje rovněž pravidelné domácí používání mezizubních kartáčků a dentálních nití. Dentální hygiena se provádí pro prevenci zánětu dásní a vzniku paradentózy, jež vedou k předčasné ztrátě zubů. V ordinaci se nejprve vyšetří stav dásní a pak se chrup očistí od zubního plaku, kamene a pigmentací. Pro domácí péči se každému klientovi objasní jak na správnou techniku čištění zubů a vyberou se vhodné zubní i mezizubní kartáčky. Pravidelné kontroly po šesti měsících spolu s opakovaným denním pečováním dovedou odvrátit předčasnou ztrátu chrupů. A to za návštěvu dentální hygienistky a zubaře určitě stojí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient