Proč muži tak často opouštějí ženy?

Každý z nás touží po lásce na celý život. Ne vždy ovšem láska vydrží a vztah se pomalu ale jistě rozpadne. Ne každý si zrovna dokáže udržet vztah, na kterém by samozřejmě měla pracovat jedna i druhá strana. Možná právě vy, kteří nyní čtete tyto řádky, patříte k těm, které jejich drahá polovička opustila, a marně hledáte odpověď na otázku, proč se tomu tak stalo. Dejte konec přemýšlení, protože my to víme a moc dobře.

Na rozpadu manželství či vztahu mají podíl vždy obě ze zúčastněných stran. Dříve než si ovšem začnete sypat popel na hlavu a přemýšlet nad tím, kde u vás vznikla chyba, kvůli které je váš nyní již bývalý muž tu a tam, zbystřete a zjistěte, kde je ten pravý důvod, proč již vaše drahá polovička není po vašem boku.

Pokud dorazí odpovědnost, berou muži nohy na ramena!

Ženy se od pradávna chtějí starat o svou rodinu a blízké. Mají v genech zakódováno, že se v každém případě musí o něco nebo o někoho starat. Muži se tak velmi často cítí tak, jako by jejich žena byla jejich stínem. Drží je zkrátka a to pro ně znamená nesvobodu, kterou je potřeba čas od času mužům dopřát. Pokud se žena stane takzvanou saní, která muže doprovází na každém kroku a ještě od něj čeká finanční zabezpečení, málokterý muž takovýto vztah ustojí.

Problémový tchán a tchýně

Velmi často vztahy končí především také proto, že se do nich začnou plést příbuzní či rodiče jednoho z partnerů. Tchán s tchýní dokážou velmi kvalitně okořenit i ten v jiných ohledech nejspokojenější pár. Rozepře a neustále otázky typu, „máš radši maminku nebo mě?“, mohou velmi často zdravému vztahu uškodit natolik, že se oba partneři raději rozejdou. Nejhůře jsou na tom muži, kteří jsou až zbytečně moc upoutání na svou matku, která jim posléze může beztrestně mluvit do života.

Milenka či neustálé střídání žen

Střídání žen a podvádění patří u mužů k velmi vyhledávaným aktivitám, díky kterým si zvyšují své ego. Ženy jsou pro některé lovnou zvěří, které je třeba se ujmout jako první. Manželky pak velmi často zůstávají se svými dětmi za dveřmi svých bytů v slzách, jelikož neví, co si bez svého muže a otce jejich společných dětí počnou. Pokud si muž najde milenku, velmi často manželství krachne chtě nechtě. Toto neomluvitelné chování, které někteří preferují jako sportovní aktivitu, velmi často zmaří i to nejdokonalejší manželské soužití.

Svoboda je základ všeho

Svoboda pro velkou část mužů představuje velmi mnoho. Svoboda je pro ně něčím, o co v žádném případě nechtějí přijít a to ani v případě partnerského soužití. Vztah je tak poté přestane naplňovat a začne je spíše svazovat a dusit. Pokud muž, který dosud žil svobodně a závazky pro něj byly cizím slovem, může se při prvním znaku „nesvobody“ v partnerství spakovat z bytu a odejít. Tito muži si poté již nikdy nemusí najít polovičku na celý život a budou pouze hledat ve vodách zábavy a užívání si.

Nyní už tedy víte, nebo alespoň tušíte, proč vás váš partner možná opustil. Ano, chyba musela být rozhodně i na vaší straně, ovšem jak velká tato chyba byla? Měla takové rozměry, že kvůli ní muselo skončit něco, co mohlo být na celý život?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient