Fenomén jménem MILENKA

 

Toužíte po perfektním vztahu, chcete mít rodinu, zázemí, finanční jistotu a především pozorného muže, se kterým si dokážete představit celou svou budoucnost? Ovšem máte tu smůlu, že neustále narážíte na typ muže, který reálné obrysy vaší budoucnosti ani zdaleka nesplňuje a to zejména z toho důvodu, že je ženatý či má dítě, které vychovává se svou přítelkyní, neboť ho dětský úsměv drží v nefungujícím vztahu? A co více, vy se do takovéhoto muže až po uši zamilujete a nevíte co s tím? Je naprosto jedno, zda je vaše představa o rodině naprosto neidentická s realitou, lásce se prostě nedá poručit. Ovšem napadlo vás někdy, jaké jsou důvody toho, proč se neustále necháváte „oblbovat“ těmito muži? Proč dáváte opakovaně šanci někomu, kdo se stejně dříve nebo později vrátí ke své stávající rodině a dětem? Důvodů, proč se do pozice té druhé, umíte nebo musíte vžívat, je hned několik, stejně tak jako mýtů a polopravd o milenkách.

Vztah ženy s otcem hraje velkou roli

Řadíte se k milenkám a momentálně prožíváte románek, který nebude mít dobrý konec, a vy to moc dobře víte? Anebo je v pozici milenky vaše kamarádka, kolegyně z práce či švagrová? Ať tak či onak, s tímto fenoménem se setkáváme stále častěji a proto se není čemu divit, že existují ženy, které se pídí po důvodech, které je k těmto „nedostupným“ mužům neustále táhnou. Zkuste se sama sebe zeptat, jaký byl váš vztah s vaším otcem? Máte na něj dobré vzpomínky či vám naopak při jakékoliv vzpomínce či myšlence na něj, tuhne krev v žilách? Takzvané vztahové naprogramování si totiž neseme již od samotného dětství, což ne všichni vědí. Od svých rodičů si totiž nevědomky bereme jak ty dobré vlastnosti, tak bohužel i ty špatné. A tak velmi záleží na tom, jak vnímáte své dětství a váš vztah s otcem právě vy.

Několik druhů možného vnímání dětství

  • Byla jsem bohužel nechtěným dítětem
  • Moje rodina mě nikdy nepřijala jako osobnost
  • Nepřipadala jsem si důležitá pro své okolí ani sama pro sebe
  • Pociťovala jsem nedostatek lásky
  • Rodiče vždy upřednostňovali mého sourozence
  • Pro tátu jsem nikdy nic neznamenala
  • …..

Pokud se slučujete s některými z uvedených možností, je nadmíru jasné, proč je vaše touha po ženatých či sobeckých mužích tak velká. Zkuste s tímto naprogramováním soupeřit a pokuste se nad ním vyhrát.

Milenka je finančně soběstačná ale citově vyprahlá

Spousta milenek tyto negativní vzorce z dětství vnímá. I přesto, že se na tyto nemilé zážitky snaží žena zapomenout, ne vždy se to podaří. Důsledkem potom bývá, že tyto hlasy našeho podvědomí nás nutí vyhledávat tyto nepřijatelné muže. Milenka může být velmi finančně soběstačná, jelikož muž, který není spokojen ve svém stávajícím vztahu, chce svou druhou ženu zahrnout nejen něžnostmi ale i dary a penězi. Ovšem po citové stránce je nadmíru jasné, že po tomto pro někoho úrodném období opět přijde ta nemilá rána v podobě toho, že se muž vrátí do zajetých kolejí ke své stávající manželce či přítelkyní. Neztrácejte proto důstojnost a své sebevědomí a netolerujte roli milenky, nikdy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *