Gastro vybavení za pakatel

Gastronádoby

Zařizujete restaurační zařízení a máte nedostatek financí na pořízení nového kuchyňského vybavení? Skvělé východisko této zdánlivě neřešitelné situace nabízí gastro bazar. Ten totiž vykupuje použitá gastro zařízení a díky tomu si můžete pořídit jak jednotlivé kusy, tak i kompletní provozy. Co tedy vaše provozovna potřebuje? Tepelné a stolní spotřebiče, jako jsou sporáky, trouby, fritézy, pánve, grily. Dále se neobejdete bez přístrojů pro přípravu potravin, to znamená šlehačů, robotů, kráječů, mlýnků a mixérů. Nabídku gastro bazarů doplňují dřezy, myčky nádobí, pracovní stoly, regály, digestoře, mrazáky a chladící skříně.

Výstavní plocha

Chladící vitríny představují nerezový úložný prostor pro potraviny podléhající rychlé zkáze. Pokud je vaše restaurační zařízení zaměřeno i na produkty určené k okamžité spotřebě – chlebíčky, obložené bagety, ovocné a zeleninové koktejly, zmrzlina a zákusky, pak tyto vitríny jistě využijete. Plní i výstavní funkci – přehledné uspořádání dobrot naláká zákazníky a vhodně oživí interiér provozovny.

Profesionální mrazáky

Mrazáky jsou nepostradatelným pomocníkem pro dlouhodobé, zdravotně nezávadné uchování potravin. Nabídka je opravdu bohatá od mrazáků skříňových, přes mrazící stoly až po mrazáky truhlicové či prosklené. Každopádně vás zaujme dlouhá životnost v kombinaci s velice příznivou cenou.

Gastronádoby pro profesionály

Gastronádoby tvoří základ každé profesionální kuchyně. Jejich hlavním posláním je přeprava, uskladnění nebo výdej jídel. Nejpoužívanějším materiálem je nerez, který je odolný mechanickému poškození a lehce se udržuje. Neméně kvalitní jsou gastronádoby polykarbonátové, polypropylenové nebo smaltované. Gastronádoby využijete v konvektomatech, parních lázních, ledničkách, přepravních termoboxech nebo troubách.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient