Objevte krásu poznávacích zájezdů

cestování

Poznávací zájezdy vyhledávají ti, kteří chtějí svoji dovolenou strávit aktivně. Jejich hlavním posláním je procestovat co nejvíce míst, která jsou charakteristická pro danou zemi nebo město. Mezi nejatraktivnější lokality patří Francie a Itálie.

Líbezná Paříž

Poznávací zájezd Paříž není určen pouze pro zamilované. Toto historickými památkami a nádhernými zahradami nabité město láká k jeho důkladnému prozkoumání. Návštěva Eiffelovy věže je samozřejmě podmínkou, kam ale vyrazit dál? Co takhle romantická plavba po Seině, která vás dovede až k monumentální katedrále Notre Dame? Nebo dáváte spíš přednost návštěvě nespočetného množství muzeí, jimž vévodí Louvre se slavnou Mona Lisou? Jednou z možností je též sednout si na terasu kavárny a vychutnávat příjemnou atmosféru tohoto nádherného města. Určitě ochutnejte výborné bagety, lahodná vína a vynikající sýry. Nezapomeňte také na kouzelné zámky na Seině s pohádkovými parky.

paříž

Starověký

Poznávací zájezd Řím nabízí to nejlepší z tohoto historií protkaného města. Na každém rohu na vás dýchne atmosféra velkolepých bitev a hrdost vládnoucích císařů. Prohlídku je nejlepší začít majestátní bazilikou sv. Petra ve Vatikánu, odkud se přesunete do Sixtinské kaple s velkolepým dílem slavného Michelangela. Po chvíli odpočinku u jedné z mnoha fontán – třeba u Fontány di Trevi, která je největším římským skvostem, zamiřte vstříc symbolu Říma – Koloseu. Z atmosféry této slavné arény vám bude běhat mráz po zádech. Celkový dojem posilují pozůstatky bývalého pulzujícího centra – náměstí Forum Romanum.

řím

A příště můžete dát přednost exotice. Například zájezd – Kuba má pro vás připravenou bohatou nabídku míst, která na tomto největším ostrově v Karibiku stojí za pozornost. Zažijte to nejlepší z Kuby – http://www.redok.cz/poznavaci-zajezdy/kuba/.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient