Průvodní dopis nepodceňujte

životopis

Mysleli jste, že průvodním dopisům už odzvonilo a personalisté se jejich čtením nechtějí obírat o čas? Tak to se tedy mýlíte. Nelze jednoznačně říct, jestli vám průvodní dopis k vysněné práci pomůže, rozhodně je to však plusový bod, který vás může posunout na přední příčky mezi dalšími uchazeči. Problémem je, že málokdo umí průvodní dopis k životopisu správně sestavit. Abyste zazářili a potěšili oko personalisty, dávejte pozor, aby v něm bylo zakomponováno vše potřebné. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že lidé, co studují váš životopis, si o vás rádi přečtou vše, ovšem o nic neříkající slohy zájem nemají. Bojíte se snad toho, že to nezvládnete? Tak se zkuste inspirovat a mrkněte na vzor průvodního dopisu od profíků.

Jak napsat životopis

Teď když jsme zvládli průvodní dopis k žádosti o místo, se zaměříme na životopis. To je totiž něco, bez čeho dnes práci najít nelze. Asi vám nemusím povídat, kolik lidí se uchází o stejné místo jako vy. Správně. Jsou jich mraky. Jak tedy zařídit, aby přijali právě vás? No jednoduše, famózním životopisem akceptujícím zásady toho, jak správně napsat životopis. Pokud jste z hledání práce zoufalí tak jako kdysi já, mohlo by pro vás být řešením stáhnout si zdarma vzory životopisů. Tyhle vychytávky vám pomůžou se strukturou a všemi náležitostmi, které o sobě musíte uvést.

Rady na závěr

O práci jsem vám toho řekla už dost. Teď už víte, že existují životopisy vzory zdarma, které vám pomůžou s tím, jak by měl vypadat moderní a stylový strukturovaný životopis. Rada ode mě zní, vyhledávejte práci aktivně. Poslední dobou je velmi efektivní hledat práci na sociálních sítích. Ze svého okolí vím, že je to možné, několik mých přátel si svoji vysněnou práci sehnalo právě tam. Teď už to záleží pouze na vás. Budoucí úspěch v práci si musíte zařídit sami.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient