Firemní akce v zábavním centru bude patřit k těm nejlepším

teambuilding

Teambuilding neboli stmelování kolektivu by se mělo odehrávat v neformálním prostředí. Skvělou příležitostí pro teambuildingové aktivity jsou firemní akce. Většinu pracovních vztahů utuží hlavně vánoční večírek, na němž ze zaměstnanců opadne stres z předvánočního shonu.

Jak by mělo vypadat ideální místo pro firemní večírek?

Když vezmeme v úvahu teambuilding v Brně, možností je zde nepočítaně. Zajisté se rádi vyhnete škrobeným kongresovým sálům. Toto upjaté prostředí rozhodně nebude nikoho motivovat k uvolnění. Dejte raději přednost zábavě v netradičním prostředí, ve kterém je možné vymyslet různé tematické akce. Takovým místem je zábavní park BRuNO. Vsaďte se, že se zde vaši zaměstnanci rozhodně vyřádí. Je doslova nabitý atrakcemi a herními aktivitami.

Manažeři na tobogánu

Dětem se vždy při návštěvě zábavního centra rozzáří oči. Jinak to nebude ani u dospělých, ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát. Po překonání prvotního ostychu je legrační atrakce rychle vtáhnou do hry. Propojené tunely a chodby, třípatrová prostorová síť, čtrnáctipatrový labyrint, plovoucí lodičky, autodrom, skluzavky, tobogány a panoramatická vyhlídka dlouho nenechají nikoho chladným.

Rodinný den pro zaměstnance

Další variantou společné firemní akce je Family Day, který se netýká pouze zaměstnanců, ale i jejich dětí. Profesionální animátoři zorganizují perfektní program, při kterém se nebude nikdo nudit.

Správný teambuilding se neobejde bez občerstvení

Restaurace Brno se postará o kompletní cateringové služby. Zkušení kuchaři připraví občerstvení přesně podle vašich představ. Využijte možnosti balíčku skládajícího se z firemního večírku a cateringu na přání. Můžete si být jisti, že celá akce vaše zaměstnance příjemně naladí a povzbudí k ještě lepším pracovním výkonům.

občerstvení

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient