GGPC.cz, to jsou notebooky na míru

Už víte, co vlastně hledáte? Zvolte si ten správný notebook. A pokud si nejste jisti, ve specializovaných e-shopech a prodejnách GGPC.cz vám opravdu poradí. Ten, kdo umí notebook opravit i složit, určitě mu rozumí. To menší společnosti výrazně odlišuje od gigantů a je to jejich obrovskou přidanou hodnotou. Herní notebooky mají v základu výkonnou grafickou kartu, která zajistí plynulé hraní. Ať už jsou to nové notebooky, nebo použité notebooky, poskládané na míru, tedy repasované notebooky, vždycky jsou zde se zárukou, s další možností rozšíření. Jsou určené pro hráče na hraní graficky náročných her, mají vyšší hmotnost i rozměry a vhodné spíše pro méně časté přesuny. Ty dražší notebooky mívají výkonnější komponenty pro náročnější hry, což ale při hře oceníte. Hodí se i dedikovaná karta a procesor.

Uživatelské notebooky

Stejně tak můžete mít i cenově dostupné a levné notebooky, tedy kancelářské a pracovní notebooky uzpůsobené pro pohodlnou a efektivní práci. Podle vašich potřeb pro práci jednodušší i specializovanou s náročnými programy, třeba ve více oknech. Pevná kovová konstrukce je vhodná pro přenášení, vysoký výkon se pak trochu odráží i ve vyšší ceně. Zvažte možnost připojení do dokovací stanice nebo třeba bezpečnostní funkce jako čtečka otisků prstů. K dispozici je také v provedení 2 v 1 nebo ultrabook. Proto všechny notebooky i PC mají nainstalovaný systém se všemi ovladači a každý notebook je důkladně otestován, než jde do prodeje.

HP ENVY 6-1150ec , i5 , 500HD , RADEON 7670M
HP ENVY 6-1150ec , i5 , 500HD , RADEON 7670M

Notebooky, PC a GGPC.cz

Základní notebooky jsou univerzální pro běžnou práci a multimediální zábavu. Určené pro nenáročné uživatele, surfování na internetu, jednodušší práci a sledování filmů. Vhodné jako domácí notebook i na přenášení a mají příznivý poměr cena výkon. Novinky a technologické vychytávky představují 2 v 1 a konvertibilní notebooky. Mají flexibilní konstrukci pro použití ve více režimech a jsou všestranné na práci i zábavu. Displej lze překlopit nebo přímo oddělit. Na doma i k přenášení, v širokém cenovém rozpětí. Benefity e-shopu jsou v podobě dopravy po Praze do 180 minut, vše je skladem, co je objednáno do 14:30, je doručeno do 24 hodin. Nejste často doma? PPL přijede i v sobotu. K dispozici je až 1 000 odběrných míst a pečlivé zabalení při transportu je prioritou.

HP Pavilion 15 , INTEL 2020M , RADEON 8670M 1GB
HP Pavilion 15 , INTEL 2020M , RADEON 8670M 1GB

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *