Zařizovat dětský pokoj není věda

Sestava do dětského pokoje - Dorema B

Když jsem otěhotněla, tak jsem věděla, že budu mít spoustu práce se zařizováním všech potřebných věcí pro miminko. Poté, co jsem už všechno měla víceméně hotové, přišel na řadu dětský pokoj. Nábytek i pro ty nejmenší jsem nechtěla podcenit. Sice miminko potřebuje na začátek jen postýlku a přebalovací pult, já jsem ale chtěla být připravená.

Kam se obrátit pro pomoc?

Možná to někoho překvapí, ale už hned po porodu jsem věděla a cítila, že moje dítě musí mít svůj prostor. Tím je vlastní dětský pokojíček, nábytek a další hračky. Prostě místo, které je jenom jeho. Útočiště, kam si může zalézt. Jen co trochu povyroste, bude spát ve svém, abychom se vzájemně nerušili a vytvořili si vlastní soukromí, kde můžeme nerušeně spát. Čekal mě tedy náročný úkol vybrat ten správný nábytek do dětského pokoje. Na trhu je spousta možností a nabídek, ovšem já jsem nakonec zvolila Dona shop. A to hned z několika důvodů. Chtěla jsem, aby dětský pokoj, nábytek a zařízení ladilo k sobě dohromady a prostor vyhovoval nejen jednomu dítěti, ale i případným dalším sourozencům. Na jejich stránkách totiž nabízí nejen jednotlivé kusy stejné řady, nýbrž rovnou celé sestavy. Protože nemám ráda, když mají holky věci růžové a kluci modré, chtěla jsem si všechno poskládat sama. Dětský pokojíček, nábytek uvnitř by měl být veselý, hravý, barevný a hlavně dopředu nevím, zda budeme mít opět holčičku, nebo chlapce.

Oblíbení hrdinové

Základem bylo nejdříve pořídit postýlku, koberec a také stoleček se židličkami. Moje dítě miluje Krtečka a další seriálové hrdiny. Nábytek do dětského pokoje jsem vybírala kvalitní, takže jsem sáhla například po dřevěné židličce z borovicového masivu. S manželem si na dřevo potrpíme a masiv je věčný. Pokoj jsme na začátku nezařizovali celý, ale koupili jen to, co bylo potřeba. Až časem jsme se rozhodli dokoupit další kusy nábytku, takže jsme si investici mohli aspoň takto rozdělit, aniž bychom měli strach, že nebudeme moci pořídit věci v podobném stylu.

Dětský dřevěný stoleček a 1 židlička z masivu borovice

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient