Jak jsme naplno využívali hotel v Ostravě

Hledání kvalitního ubytování rozhodně není nic jednoduchého a platí to snad v každém městě. I nám se nevyhnulo pátrání po nabídce s nejlepším poměrem ceny a výkonu. Nakonec jsme skončili ve velmi pěkném hotelu a rozhodně se někdy plánujeme vrátit. Jak se nám zde líbilo a co by se mohlo hodit lidem v podobné situaci?

Když vyrazíte do Ostravy

Při objevování neznámých krajin se musíme vypořádat s tím, že ne každé ubytování může být krásné. Luxusní hotel Ostrava jsme objevili až po chvilce hledání na internetu, ale rozhodně to stálo za to. V plánu jsme měli dvoudenní výlet, kdy jsme potřebovali přespat a na druhý den být připraveni v centru města k obchodnímu setkání. Velmi jsme se zaradovali, že tohle všechno dokázal nabídnout čtyřhvězdičkový hotel Ostrava, kdy přidanou hodnotou bylo příjemné prostředí a milý personál.

Ocenili jsme dobrou dostupnost do centra města

Protože jsme druhý den potřebovali být na obchodní schůzce a nechtělo se nám po ránu příliš cestovat, zvolili jsme strategicky položené místo. Ubytování poblíž centra Ostravy velmi ocení i každý další návštěvník, protože jde o členité město, jehož hranice jsou poměrně rozsáhlé a je potřeba dávat pozor na to, kde přesně potřebujete aktuálně být.

Nejen pro osobní rekreaci, ale i pro firemní školení

Hotel Ostrava se nám líbil díky modernímu vybavení a krásným pokojům. Ve firmě jsme ho později navrhli na ideální místo pro konání firemní akce Ostrava, která byla naplánovaná o několik měsíců později. Naštěstí měli volné termíny, a tak jsme mohli ještě jednou ochutnat vybrané a chutné jídlo z restaurace Ostrava.

Všem dalším cestovatelům určitě doporučujeme, aby se nebáli hledat odpovídající ubytování trochu déle, protože taková luxusní restaurace Ostrava, která je součástí hotelu, je zážitek sám o sobě a výrazně pozvedne celý pobyt.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *