Bez vypínačů a zásuvek se vaše domácnost neobejde

Vypínače, zásuvky

Vypínače a zásuvky v současné době už neplní pouze praktický účel. Povýšily totiž na pozici dekorativního prvku, který by měl ladit s vaším interiérem.

Jaké vypínače a zásuvky patří ke klasice?

Jednoznačně to jsou vypínače a zásuvky ABB. Produkty této společnosti si zakládají na technické vyspělosti a intuitivním ovládání. Bohatá nabídka zahrnuje jak vypínače ABB tradiční, tak elegantní, stylové a luxusní. To samé se vztahuje i na zásuvky ABB. V portfoliu nechybí ani termostaty, stmívače a domovní telefony.

Designové řady ABB

Mezi nejžádanější patří řada ABB Tango. Tento léty prověřený model se stále drží na špici oblíbenosti u zákazníků. Jeho poznávacími znameními jsou lesklý materiál a oblé hrany. Hodí se do jakékoliv místnosti, a navíc má ekonomický provoz.

Model ABB Swing si zakládá na tradičním vzhledu, který je založen na lesklých plochách a odolném materiálu. Díky jeho nadčasovému designu je vhodný ke klasickému i modernímu osvětlení.

Kombinace tradiční bílé a moderních barevných tónů

Taková je řada Legrand Valena. Jejími přednostmi jsou kvalitní materiál, vynikající zpracování a nadčasový design. Bohatý sortiment doplňují další elektroinstalační prvky, jakými jsou čidla a termostaty.

V portfoliu této značky naleznete bílé a barevné rámečky Legrand Valena Life, které mezi sebou navzájem ladí. Jemně zaoblený tvar vypínačů a zásuvek užijete v jakémkoliv interiéru.  Rámečky Legrand Valena můžete pořídit samostatně nebo jako vícenásobné rámečky.

Důstojný nástupce

Úspěšná série Legrand Valena má svého neméně podařeného následovníka, a tím jsou vypínače a zásuvky Valena Life. Hned na první pohled vás zaujme jejich atraktivní vzhled, který umocňují výrazné barvy. Nepřehlédnutelné se stanou vypínače a zásuvky i v moderní domácnosti.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient