Jak jsme vybírali obývací stěnu

Moderní obývací stěna čtvercová lesklá - model Loreta

Zařizování bytu není nikdy úplně jednoduché a bezproblémové. Platilo to i v našem případě, kdy jsme se rozhodli, že trochu modernizujeme náš obývací pokoj. Přeci jenom v téhle místnosti trávíme hodně času a zveme si sem návštěvy, takže bylo zapotřebí, aby to vypadalo trochu lépe. Náš postup se může hodit někomu, kdo aktuálně řeší podobnou situaci.

Pečlivě jsme si zjistili rozměry

Nejdříve bylo potřeba naplánovat, jak to bude celé vypadat. Místnost jsme přeměřili a výsledkem byl přehledný plánek, na který jsme uspořádali všechny důležité části, jako jsou sedací souprava, konferenční stolek a právě místo vyhrazené pro obývací stěnu. Tyto získané rozměry nám sloužily jako limit pro výběr té pravé stěny, která splní svou estetickou i praktickou funkci.

Shodnout se na designu nebylo jednoduché

Dalším krokem bylo vymyslet, jak by měl vypadat výsledek. Procházeli jsme internet, kde byly nejrůznější možnosti, a chvíli jsme se dohadovali o tom, co bude nejlepší. Jednu chvíli se nám zdála lepší poctivá velká stěna z masivu, ale potom jsme se přiklonili spíše k moderní variantě, která nás učarovala svým minimalistickým vzhledem. Následně přicházel na řadu další složitý úkol spočívající ve výběru konkrétního modelu.

Nakonec jsme vybrali na internetu

Vybírali jsme na internetu, takže všechny levné obývací stěny byly na přehledně na jednom místě. Docházelo k poměrně složitému porovnávání jednotlivých variant, kdy roli hrály samozřejmě rozměry, počet poliček, odkládacích prostor a také cena. Z široké nabídky jsme vyfiltrovali několik nejvhodnějších kandidátů a výběr jsme postupně zužovali. Nakonec nám zůstaly dvě obývací stěny lesklé bílé, jejichž vzhled byl zkrátka fantastický. Pomyslný rozstřel vyhrála naše stávající varianta díky přítomnosti většího prostoru pro umístění televizoru.

Obývací stěna šířka 340 cm s prosklenou vitrínou Neapol
Obývací stěna šířka 340 cm s prosklenou vitrínou Neapol

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient