Jak zařídit koupelnu? Nesmí chybět skříňky ani zrcadlo!

Koupelnová sestava FINE s led osvětlením 5PRO + zrcadlo a umyvadlo 01 ZDARMA!!

V koupelně sice netrávíme tolik času jako v kuchyni a obývacím pokoji, přesto je její vybavení velmi důležité. Místnost, kde se osvěžujeme tryskem vody ze sprchy a relaxujeme ve vaně, musí být dokonale zařízená. Vše by mělo mít své místo. Hlavní role hrají praktická stránka, útulnost, elegance i koupelnový nábytek, jež se udržuje skvěle v čistotě.

Vybavení do koupelny

Samozřejmostí jsou vana, sprcha a umyvadlo. Někdo se spokojí pouze se sprchou, jiný požaduje právě vanu. Obě varianty mají své výhody a nevýhody. O tom se ovšem nebudeme rozpisovat. Nyní se zaměříme na koupelnové skříňky. Do malých panelákových bytů jen stěží umístíme mnoho vybavení. V tomto případě postačí umyvadlo a k němu zrcadlová skříňka do koupelny. Nanejvýš lze uvažovat o jedné skříňce na ručníky anebo na čisticí prostředky. Větší sestavy jsou v paneláku vyloučené. V poslední době se na výsluní drží koupelnové sety s úsporným LED osvětlením! Tímto moderním efektem si můžete spravit chuť.Luxusní koupelnová sestava s led osvětlením ELEGANZA 1PRO

Na velikosti záleží

Koupelnový nábytek musí být nejen krásný, ale také jednoduchý na údržbu. Nezapomínejte ani na uspořádání kosmetiky, čistých ručníků a čisticích produktů. Zaměřte se na elegantní série nábytku vysoké kvality a přijatelné ceny. V každém případě dbejte na barvu obkladů a dlažby. Soulad barev hraje prim. Ideální variantou je sestava v kombinaci skříňky pod umyvadlo, vysokého modelu a zrcadlové skříňky do koupelny.

Vybírejte chytře!

Spodní skříňka pod umyvadlo by měla být prostorná a závěsná. K dispozici jsou i stojící výrobky s odnímatelnými nožičkami. Vysoké koupelnové skříňky mohou být volně stojící i závěsné. Často k nim patří i koš na prádlo. Nejdůležitější je schránka se zrcadlem a osvětlením. Do ní patří krémy, šminky, voda po holení a jiné drobnosti. Přemýšlíte nad velkým zrcadlem do koupelny? Věřte, že místnost opticky zvětší!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient