Ventilátor, který mě osvěžil v horkých letních dnech

Ventilátory mají v bytech poměrně podstatnou funkci, protože slouží nejen k chlazení v horkých letních dnech, ale také zajišťují přirozenou cirkulaci vzduchu. Současný trh nabízí nepřeberné množství provedení – od stolních přes stropní až po stojanové. V okamžiku, kdy jsem se rozhodovala, jaký ventilátor si pořídím do svého domu, měla jsem jasno jen v jediné věci. Chtěla jsem jednoznačně stojanovou variantu. Ovšem rozhodující pro mě nebyla cena, protože jsem si uvědomovala, že investuji do prostředku, který mi poslouží několik letních sezón po sobě, přesto nějaký limit jsem si dala. Byla jsem ochotna z peněženky vytáhnout maximálně dva tisíce korun.

Nexon Black 2018 stojanový ventilátor s dálkovým ovládáním
Nexon Black 2018 stojanový ventilátor s dálkovým ovládáním

V supermarketech jsou ventilátory nestabilní

Začala jsem procházet obchody, kde bych tak mohla ventilátor sehnat. Po několikahodinovém bezúspěšném hledání jsem dostala hlad, a tak jsem si zašla do supermarketu koupit něco k jídlu. Pozornost si namísto rohlíků získaly nabízené ventilátory za zhruba pět set korun. Jakmile jsem se ale podívala na jeden kus, který byl složený, vůbec se mi nezamlouval, ani nedržel stabilitu.

Nakonec jsem nakoupila na internetu

Nexon Black 2018 stojanový ventilátor s dálkovým ovládáním
Nexon Black

Brouzdala jsem tedy na internetu, jaký stojanový ventilátor by připadal nejvíce v úvahu. Zavedlo mě to až do online drogerie. Říkala jsem si, že to musí být nějaký omyl, protože jsem hledala ventilátor, nikoliv prací prášek. Ale nakonec se jednalo o drogerii se širším zaměřením.

Ventilátor splňoval můj první požadavek. S cenou se vešel do dvou tisíc korun. Zaujalo mě dálkové ovládání. Ani jsem netušila, že se dá něco jako ventilátor ovládat na dálku. Vybrala jsem si bílou verzi, objednala jsem si ji a netrpělivě čekala, než přijde.

Během extrémně teplých dnů mi tedy dělá momentálně společnost ventilátor značky Nexon, jehož přednostmi jsou vysoký výkon, speciální noční režim s tichým chodem a časovač vypnutí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *