Užijte si společný rodinný výlet do Prahy naplno

svobodnyblog.cz_hotelbelvedereprague_cz_nahledovy

Existuje několik skvělých důvodů proč si vybrat Prahu za výletní destinaci. Nabízí nejen kulturu a bohatou historii, ale i zábavu. Na své si zde mohou přijít nejen dobrodružní cestovatelé, či zamilované dvojice, ale možnosti tu najdete i na rodinný výlet. Jde především o způsob, jak zabavit děti a ty Praha nabízí nepočítaně. Nezáleží na tom, zda jste na společnou dovolenou vytáhli znuděného teenagera nebo malé děti, Prahu si zamiluje jednoduše každý bez rozdílu věku a zájmů.

Výstavy jsou vhodné pro děti i dospělé

Říká se, že děti dávají rodičům šanci vrátit se do dětských časů. Uvolnění a zábavu pro celou rodinu nabízí ve městě například rozsáhlý aquapark. Z jiného soudku, a mnohem dobrodružnější, je pak dinopark, ale pokud přece jen dáváte přednost zvířatům, které nepocházejí z prehistorického období, nesmírně oblíbená a proslavená je i zoologická zahrada v pražské Tróji.

Výběh Africké savany v pražské ZOO, autor: Packa.
Výběh Africké savany v pražské ZOO, autor: Packa.

Klid a energii můžete načerpat v blízké botanické zahradě, a pokud budete mít štěstí a přijedete v ten správný den, může se stát, že za vstup nic nezaplatíte. Dětskou hravost a zvědavost pak nejlépe zaujmete například v Království železnic na Smíchově nebo na výstavě věnované oblíbené skládačce Lego. Můžete podniknout výpravu také na tato netradiční místa.

Aktivní pobyt v Praze vás nadchne pestrou nabídkou

Pokud patříte k milovníkům sportovních aktivit, nemusíte zoufat ani si nic odpírat. Dokonce ani s dětmi po boku. Nestává se přece každý den, abyste si mohli všichni spolu vyzkoušet zábavu na surfovacím trenažéru nebo v simulátoru virtuální reality. Pokud ale nechcete zavádět smysly a opravdu se trochu zapotit, paintball, laser show či stále více oblíbenější únikové hry (tzv. Ecsape room) jsou pro vás jako stvořené.

Každý rodič také ví, že při dovolené nebo výletu se myslí především na potřeby a možnosti dětí. Lepší je tedy vsadit na hotel Praha, takže nebudete muset své ratolesti vyčerpávat zdlouhavým cestováním.

hotel Praha

Získejte ubytování blízko centra Prahy

Pro množství návštěvníků a turistů, kteří Prahu každoročně navštíví, se v nabídce nachází i množství hotelů. Některé z nich jsou však pro rodinný rozpočet příliš velkým soustem a jiné zase nevyhovují lokalitou nebo kvalitou nabízených služeb. Stále však platí, kdo hledá, ten najde a také v hlavním městě se dá najít hotel v centru Prahy, který nabízí přiměřené spojení ceny a komfortu. V tomto směru se vyplatí zejména rodinný apartmán i s možností navštívit vlastní hotelovou restauraci, která často nabízí proslulé speciality například z japonské kuchyně. Kromě toho tu můžete pořádat také konference v moderně vybavených technických prostorech.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient