Jak jsem vybavoval autolakovnu…

auto lak

V předchozím zaměstnání jsem nebyl vůbec spokojený, a proto jsem se rozhodl pustit se do vlastního podnikání. Ve volném čase jsem se věnoval lakování aut, a tak jsem si řekl, proč bych se na danou oblast nemohl zaměřit víc a vybudovat si vlastní autolakovnu, která se stane vyhlášenou přinejmenším v našem městě. Dal jsem tedy výpověď v práci a pustil jsem se do hledání prostorů, kde bych mohl autolakovnu vytvořit.

Poštěstilo se mi, našel jsem vhodné místo, a potom došlo k tomu nejsložitějšímu. Vybavení. Pokud se řekne vybavení autolakoven, každý si představí jen lakovací a sušicí kabinu. Ovšem ve své profesi se neobejdu bez dalších prvků.

Hledal jsem firmu, která mi vybavení dodá

Sepsal jsem si seznam, co všechno potřebuji. Bez lakovací kabiny se samozřejmě neobejdu, ale ještě jsem měl na seznamu míchací box, odsávací stěny, přípravné pracoviště, vstupní a výstupní agregáty a podobně.

Pátral jsem nejprve na internetu. Sepsal jsem si seznam firem, které poskytují vybavení autolakoven. Vzápětí jsem použil vylučovací metodu, a to tím stylem, že jsem si hledal k jednotlivým společnostem recenze. Jakmile měla více negativních recenzí, okamžitě jsem ji škrtal. Došel jsem až k brněnské firmě Naver. Jelikož mám moravskou metropoli kousek, nebyl pro mě problém zajet k danému profesionálovi a domluvit se s ním osobně na všem, co jsem potřeboval.

25852-lakovaci-kabina

S pracovníky Naver jsem byl spokojený

Většinou jsem při psaní recenzí skeptický, nicméně tentokrát musím říct, že jsem byl nad očekávání překvapený. Okamžitě se mě ujal jeden z odborníků, který se mnou probral všechno, co bylo třeba. Podal jsem objednávku, a pak jsem jen čekal, než mi firma doručí všechno potřebné. Po několika týdnech jsem otevřel autolakovnu, jež mi vydělává dodnes.

Pokud tedy máte i vy nějaký sen, splňte si ho. Stačí mu věřit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient