Vyhodit, rozdat, nebo prodat? Jasně že prodat!

bazar, inzerce, prodej, nákup

Obáváte se, že se letos z finančních důvodů budete muset vzdát své každoroční zimní dovolené? Nevěšte hlavu. Poradíme vám, kde a hlavně jak si na ni vyděláte!
Schválně se dobře porozhlédněte okolo sebe a kritickým okem zhodnoťte, které kousky a předměty, ať již se jedná o nábytek, potřeby pro domácnost, knihy a učebnice, elektrospotřebiče, zkrátka vše, na co vaše oko dohlédne, už nepoužíváte. Pak se ponořte do své skříně a nekompromisně vyřaďte veškeré oblečení, které jste minimálně rok neměli na sobě. A pokračujte na půdě, ta může vydat skutečné skvosty. Kolik pro vás nepotřebných předmětů jste tímto způsobem vyčlenili? Není toho málo, že? A co s ním?

Nevyhazujte, nerozdávejte, ale prodávejte!

V podstatě existují tři možnosti, jak s nepotřebnými věcmi naložit. Můžete je vyhodit do kontejneru, rozdat, nebo je nabídnout k prodeji prostřednictvím inzerce (ideálně samozřejmě inzerce zdarma) v rámci nějakého internetového bazaru se specializací na nákup i prodej. Víte, co se totiž říká? Že každý produkt (i ten z druhé ruky) má svého kupce. A zcela jistě se tak najde kupec, kterému přijde vhod i vaše vyřazené zboží. A utržené penízky si budete moci buď uložit do prasátka, nebo si za ně třeba pořídit vaši vysněnou zimní dovolenou.

100 tisíc potenciálních kupců měsíčně

nákup

Ovšem pozor, internet je samozřejmě plný bazarů různého druhu. Abyste prodali co nejdříve, zaměřte svou pozornost na bazar s velkou návštěvností. Až 100 000 lidí měsíčně navštíví například server BIGinzerce.cz. A ti všichni mohou být potenciálními kupci právě vámi nabízeného zboží.

Prodávejte na BIGinzerce.cz

Server je přehledně rozdělen do několika kategorií, ať již se jedná o auto a motobazar, sportovní bazar, nábytek, knihy a učebnice, fotobazar, starožitnosti, stroje a přístroje, mezi nimiž zcela určitě najdete kategorii, do níž bude zapadat i vámi prodávané zboží. A pokud ji nenajdete, můžete využít sekce ostatní nazařaditelné. Na serveru BIGinzerce.cz tak můžete nabídnout doslova cokoliv.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient