Novoroční slevy na Knihy Dobrovský dosahují 70 %

knihy

Období výprodejů právě vrcholí, proto byste si měli s výhodnými nákupy pospíšit. V těchto dnech máte možnost pořídit zboží za mimořádně akční ceny, díky nimž úspora dosahuje až několik desítek procent.

Slevy a akce na Knihy Dobrovský

Dobrovský.cz patří mezi nejznámější prodejce knih na internetu. V jeho nabídce naleznete více jak 67 tisíc titulů, které si můžete nechat zaslat až domů, nebo si je vyzvednete na 43 odběrných místech. Abyste nemuseli čekat, až se vaše vyhlédnutá kniha objeví v akci, podívejte se na stránku Promokupon, kde naleznete 70% slevové akce na Knihy Dobrovský a využít tak zvýhodněné ceny pomocí slevového kuponu.

knihy pro ženy

Slevový kód na dopravu zdarma

Sleva se nutně nemusí týkat pouze ceny knihy, nýbrž se též vztahuje na dopravu. Promokupon vám zajistí dopravu zdarma při nákupu nad 499 Kč. V kombinaci s akční cenou se jedná o velmi lákavou nabídku.

Kolik ušetřím s ISIC nebo Sphere kartičkou?

Studujete a jste držiteli karty ISIC? Pak se můžete těšit na slevu 10 %. Ta se týká veškerého zboží, tím pádem již zlevněných knih. Pokud vlastníte Sphere kartu, získáváte rovněž 10% slevu. V případě, že jste majitel karty Sphere VIP, počítejte s cenou o 15 % nižší oproti cenám běžným.

Knihy koupené online jsou levnější

Obecně platí, že zboží zakoupené v eshopu je cenově výhodnější oproti zboží na kamenných prodejnách. Stojí za tím významně nižší náklady související s prodejem. Využijete-li věrnostního programu, máte možnost sbírat body, které proměníte ve slevové poukázky na další nákup. Stačí si objednat knihy v eshopu a osobně vyzvednout na některé z výdejen.

sleva

Kde je možné využít osobního odběru zdarma?

E-shopové objednávky lze vyzvednout na 32 knihkupectvích Knihy Dobrovský. Kompletní seznam naleznete na stránkách daného eshopu. Ani jedno není v dosahu vašeho bydliště? Zkuste se podívat na seznam prodejen partnerských pod názvem BETA Dobrovský.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient